Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Instagram: #februar

Heisann! Jeg er i ekstase, endelig har jeg fått meg ett lite kontor. Men dere får vente til det blir ferdig før dere får se, jeg har lagt ut en liten sniktitt på instagram, for dere utålmodige. Jeg er kjempe fornøyd, nå har jeg endelig ett sted hvor jeg kan la bøkene ligge uten at det roter til hele stua.

instagram-februar

Nå tenkte jeg at det var på tide med noen instagrambilder fra februar. Jeg overgår meg selv, jeg var faktisk både den første og den siste helga i Stavanger. Det har jeg ikke tenkt på en gang før jeg ser på bildene nå!

1. Bursdagsjente klar for Stavanger på fredag. 2. Regnbuens farger til middag, vi hadde kalkunbit (løvbiff, bare kalkun)i pita. 3.Fineste mammaen, jeg er verdens heldigste som har ei så god mamma. 4. En av februars sløvedager på sofaen. 5. Deiligste hamburgeren på Egon. Hvis dere ikke har smakt den MÅ dere prøve, den er med ost, sopp og bacon. 6. Fortsatt i praksis på sykehjemmet, og jeg stortrives. 7. Shopping <3 8. Flotte rosene jeg fikk av david på 5-årsdagen vår. 9. Ingunn er superfornøyd med bursdagsgaven jeg gav henne: HAMBURGERGENSER!! Hold på å le meg i hel, da jeg bestillte den!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: