Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Reise billig i sommer?

God morgen! I går var det bare helt fantastisk her hjemme, sol fra skyfri himmel og nesten vindstille. Det varmet et studenthjerte å kunne ligge å slikke sol samtidig som jeg fikk lagt noen kapitler pensum bak meg. I dag derimot melder de lyn og torden, så jeg får sette meg tilrette i sofaen.

drømmereise?Bildene er fra denne villaen, som har plass til 8 stk! 

Jeg tenkte  å tipse dere om hvordan dere kan få en mye billigere ferie til sommeren, eller kanskje du har planer om en liten pre sommertur? Hvertfall er tipset å bestille gjennom airbnb. Her får du nemlig bestilt mange fine og ikke minst rimelige leiligheter, hus, villaer, rommer etc. Det som er så fantastisk er at du bestiller gjennom privatpersoner. Når vi nå var i Firenze bestilte vi gjennom en som heter Riccardo, og sov i en STOR leilighet med soveplass opp mot 6 stk, 2 bad, kjøkken og stue, og alt dette til mye billigere en hva vi hadde betalt for ett dobbelt hotellrom med samme standard like sentralt. Dette er bare ett lite tips fra meg. Hvis dere er interessert kan dere besøke siden min her.

Her er noen bilder fra leiligheten vi hadde i helgen, mer info kan du finne her.leiligheten

Det er helt gratis å registrere seg og det gir dere bare en super mulighet til å spare penger. Du kan forresten finne hus/leiligheter fra hele verden, så skriv inn hvor du har tenkt deg og finn frem til det perfekte stedet! Leilighet1Hva med en typisk leilighet i Hellas? her. Du kan selvsagt velge alt fra store villaer med eget basseng i Hellas eller store toppleiligheter i New York til små krypinn av en hybel i Bergen. Som sagt du finner alt! Når å spare penger ser så fint ut går det helt greit! her.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: