Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Instagram: July

Nå som vi er godt i gang med august er det på tide med en ny instagramoppdatering. Nå er det faktisk bare litt over to uker til jeg begynner på skolen igjen. Men planen er hvertfall en hyttetur før skolestart, resten blir nok hjemmedager og jobbing.

20140803-194541-71141585.jpg1. Jeg og David i finstasen i bryllupet igår. 2. På fredag drog jeg og Kristin på Joe & the juice i Stavanger for en liten lunsjsmoothie. NAM! De er så gode! 3. Det er så mange gode bær om sommeren, og ingenting er som å plukke dem rett fra trærne, rett i munnen. 4. Tara skulle på svømmetur, men det endte med at hun lekte papegøye på skulderen min. Bedre lykke neste gang… 5.Meg og David i Stavanger tidligere i uken. Fine bursdagsbarnet mitt! 6. Utdritningslag til søteste Ida. Her helt klare for klatreparken i klatresele og hjelm. 7. Fine sommerdager på Åkrasanden. Norsk sommer i mitt hjerte<3 8. Jadda, David fant colaflasken med navnet mitt på. 9. Plasker rundt i baderingen min, digg med basseng. 10. Perfekte dager på Åkrasand! 11. Begynner å nerme meg høstklar, kalenderen og nye penner ligger hvertfall klart. 12. Sommerregn og festivalliv på Skjærgårds. 13. og 14. Sommerkvelder og grilling! 15. Skjærgårdsfestivalen sammen med fine jentene. 16. Festivalkonserter… Summerfeeling <3

I juli har det blitt mange flotte sommerminner, en sommer som uten tvil kommer til å bli husket lenge. Så mange flotte soldager og kvelder. Håper alle dere har fått utnyttet været og slappet av i sommer. Krysser fingrene for noen uker til med brukbart sommervær!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: