Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

#September

Ny måned og ny oppdatering fra Instagram. Jeg liker så godt disse innleggene, kommer liksom på alle de kjekke og koslige stundene som jeg har delt. Det går også opp for meg at jeg har blitt flinkere til å la mobilen ligge, når jeg er med venner og er på spesielle ting. Det har jeg faktisk gått spesielt inn for. Onecall har ett utrolig bra prosjekt med å la mobilen ligge, og støtter Kirkens Bymisjon, men jeg glemmer alltid å bruke appen. Menmen… Så lenge jeg bruker mindre tid på mobilen, og heller bruker tid på det som faktisk betyr noe, familie og venner, så er det vell bra? Anbefaler dere andre til å gjøre det samme, kan ikke det være ett lite høstprosjekt?

september2014.10001. Forrige uke hadde vi demonstrasjon om gipspålegging, på skolen, og jeg var den tilfeldig utvalgte med brukket arm. 2. Snilleste mannen kjøpte med seg roser, da han kom hjem fra ei arbeidsuke i Stavanger. Heldige meg! 3. Det er litt koslig med høst og mørke kvelder også. Er det noe jeg elsker med høsten så er det lukten av brennende lys og avslappende kvelder. 4. Søteste Celina! Vi fikk gratis tapas på skolen, på grunn av Forskning og utviklingsdag. Skal mye til for å toppe det! 5. Bilde fra vårt vakre land, på veien til konferanse. 6. Nydelig høstdag utenfor skolen! 7. Koste oss med siste rest av sommeren, med reker og krabbe på terrassen. NAM! 8. Mine nye joggesko, er de ikke pene? Elsker de! 9. Jeg fant ett gammelt bilde av familien Dahl. Kan si vi har forandret oss litt. Bilde er fra sykehuset, dagen jeg ble født. 10. Sjermtrollet mitt! Bror-søster-tid! 11. Jeg var så flink til å lage med meg gode lunsjer tidligere i høst, som blandt annet denne wrappen. SÅÅ GOD! Jeg må nesten prøve å finne de ferdighetene igjen, blir fort litt dyrt å kjøpe i kantina. 12. En tidlig måren før skolen klarte jeg og David å presse inn litt kvalitetstid med havregrøt og kaffe. For å si det slik, det ble ikke sagt så mye, vi er ikke akkurat så snakkesalige om morgenen! 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: