Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Best present ever

IMG_3189 IMG_3190 IMG_3194IMG_3191Som sikkert jenter flest er jeg veldig glad i å kjøpe babyklær, samme hvem det er til. Alle de søte små plaggene som bare ser ut til å være ALT for små er jo bare så nusselige. Og det blir ikke mindre sjarmerende når det kommer søte små tær og fingrer inni klærne i tillegg. Frem til nå har jeg faktisk ikke kjøpt noen babyklær på grunn av jeg ikke har funnet noen spesielt sjønne klær i kjønnsnøytrale farger. Men igår kom jeg over dette søte nyfødtsettet med elefanter på. Så utrolig sjønt! Settet med lam har jeg hatt liggende en stund, ettersom det aldri ble gitt i gave likevel. Størrelsen er derfor litt stor, men de små krabatene vokser fort så det blir nok ikke så lenge til det passer uansett. De søte smekkene kjøpte jeg i en trepakkning, var jo bare for søte til å gå fra, og kommer nok godt med etterhvert.

Det er faktisk bare ett par uker igjen til vi forhåpentligvis vet om det er en gutt eller ei jente, eller kanskje begge deler, vi venter på. Da skal det nok bli verre å stoppe shoppelysten, når jeg kan kjøpe de søte rosa kjolene eller de søte blå sparkedressene. Gleder meg allerede! Flere som er litt vel glad i babyklær eller?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

7 Comments on “Best present ever

  1. Det e nesten farligt å handla babykler, altfor møkje fint! :-) åå dei elefantane va jo barra nydelige <3

    • Det er det :) Kommer til å bli en del… Ja, ikkje sant? David var litt skeptisk til så mongen elefantar :p

  2. Selv har jeg ikke barn, men kommer jeg inn i barneavdeling på en butikk blir jeg nesten stående fast! Det er så mye fint og skjønt til de små og jeg gleder meg til den dagen det er min tur til å handle der til mine egne. I mellom tiden får jeg bruke Bestevenninnen min sin sønn som unskyldning til å besøke barneavdelingen i klesbutikkene :)

    • Alltid en fin unnskyldning ;) Kjenner til det :)

  3. Pingback: Uke 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: