Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Sommer og late dager

IMG_0011 IMG_1083 IMG_9981 IMG_0125 IMG_0220 IMG_1105 IMG_9925For en sommer vi hadde i fjor. Det var bare helt fantastisk vær, med herlige venner, grillmat, is og bare avslapping. Jeg krysser fingrene for en like bra sommer i år igjen, selvom meterologene mener noe annet. Kroppen begynner å lengte etter sol og varme kjenner jeg, det skal bli så deilig å få litt farge på de vinterbleike leggene, og den voksende hvite magen (utrolig hvor fort den plutselig vokser forresten). Dette året kommer nok sommeren til å være veldig ulik de forrige, ettersom jeg kommer til å gå høygravid og vaggende rundt. Selvom sommeren uten tvil er favorittårstiden skal nok høsten bli en fin opptur dette året. Tenk at vi skal bli en liten familie da, det er helt uforståelig. Imorgen vil det nok gå enda mer opp for meg hva vi faktisk har forran oss, vi skal nemlig på ultralyd å se det lille nurket. Forhåpentligvis får vi også vite om det er ei lita prinsesse eller en prins som melder sin ankomst.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

9 Comments on “Sommer og late dager

  1. åå , gleder meg til sommer <3 Og til Danmark med dere, der må det jo bli bra vær!? Og til bebis <3

  2. Hvordan gikk det på ultralyd? Få se bilde av magen da :-) :-)

    • Det gikk helt supert, mer finner du i det nyeste innlegget på bloggen. Magebilder kommer ikke med det første, men det kommer nok etterhvert ;) den er ikke så veldig stor enda.

  3. Så herlig m sommerminner! :-D Jeg har hørt at det er meldt nesten bedre sommer i år enn i fjor, men vi får vel bare vente å se og krysse fingrene for det beste ;-)

    • Ja, det hadde vært no :) får krysse fingrene og se ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: