Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Endelig bestilt

emmaljungavognBarnevogn er noe som faktisk er overraskende vanskelig å velge. Mye som skal tas hensyn til, som også ofte er motstridende. Ettersom vi har Tara og trenger å bruke bil ganske mye for å komme oss rundt, har vi faktisk valgt å kjøpe 2 barnevogner allerede nå. Den første har jeg tidligere vist i ett snapchatinnlegg. Den er utrolig enkel og lett å legge sammen, perfekt til å ta med på shopping, eller ferie i tillegg til Tara. Men vi ville også ha ei god og solid vogn til å kjøre lange turer, som ikke flyr av veien i ekte vestlandsvær. Vi skal tross alt ha en høstbaby!

Siden mamma er overinteressert i barnevogner, og David ikke bryr seg noe særlig, dro jeg og mamma på barnevognjakt for noen uker tilbake. Etter å ha sett på ulike modeller og merker, konkluderte vi med det jeg allerede trodde, at Emmaljunga sine vogner virket best. Ettersom vi på det tidspunktet ikke visste om det var en eller flere i magen, eller om barnevognen passet i bilen måtte vi vente en stund med bestillingen. Men igår var jeg og David i Ølen (som er eneste Emmaljungaforhandler i distriktet), for å prøve vogna i bilen, og det passet perfekt. Så nå gleder vi oss til å få den nydelige vognen hjem. Bedre bilder legger jeg nok ut når vi har fått den hjem og lille prinsessa er på trilletur. Hvis noen skulle lure på modellen vi har bestilt, er det en Emmaljunga Duo  Combi vogn med Classic Chrome/Leather understell, og Dallas bag og sportsdel. Ser den ikke helt nydelig ut?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Endelig bestilt

 1. Superfin! :-) vi har kjøpt samme modell, men i black leatherette :)

  • Ja ikke sant, den er også utrolig fin :) Det er vel den som er i limited edition, hvis jeg ikke husker helt feil?

   • Hm, usikker.. Er 2010 modell da- så er jo ikke ny sånt sett, selv om den ser ca helt ny ut:)!

    • Trenger heldigvis ikke alltid å være nytt for å være fint :) Har kjupt flere ting som er brukt vi også ;) Det blir fort dyrt hvis alt skal være nytt, det er tross alt en del som må være på hus før lille kommer ;)

 2. Fantastisk nydelig, akkurat en sånn jeg kunne tenkt meg den dagen jeg får barn :)

  • Ja, ikke sant! Klarer nesten ikke å vente til å trille rundt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: