Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Inspirasjon: Babyrom

Inspirasjon - babyrom

God mandag til dere alle! Tidligere koste jeg meg med å finne inspirasjon til soverommet til lille prinsessa vår. Det haster jo ikke akkurat å lage klart rommet, men det er godt med hva som er blitt gjort. Rekner med at det siste vi ønsker i sommer, er å være inne å fikse rommet klart hvis været blir like fint som i fjor. Ikke det at det må være klart til prinsessa kommer heller, men rekner med at vi er i ei fin bobble i høst, og da er det greit å bare kunne konsentrere seg om lille, istedenfor malingsbøtter og gardinlengder. Så vi får se om vi kommer i gang med rommet i løpet av våren. Men først må vi nesten bestemme hvordan vi vil ha det, og da er pinterest alltid en god hjelp. Tenkte kanskje dere også ønsket litt bilder, så her har dere noen av de jeg har lagret. For å se resten kan du finne mappa mi her. Følg meg gjerne, for det kommer nok mer inspirasjon etterhvert! Hvis noen har tips om hva som er smart å tenke på når en innreder ett barnerom, er jeg åpen for idéer, skyt løs i kommentarfeltet!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Inspirasjon: Babyrom

  1. Åååh, så fin inspirasjon! Fikk skikkelig lyst på baby selv nå, hehe. Er jo så mye fint til disse småtrolla nå for tida, at det er vanskelig å ikke ønske seg en selv. God mandagskveld :)

    • Ja, det er så mange fine babyrom, kan drømme meg bort i timesvis. Gleder meg til å se hvordan det blir til prinsessa vår :)

  2. Hei, Ester! Har du en mail jeg kan kontakte deg på?

  3. så gøy! kan du begynne å ha sånne ukesoppdateringer om graviditeten som mange andre bloggere har hatt?

    • Det blir nok ikke helt hver uke, men kommer nok til å gi litt mer oppdateringer etterhvert :) Til nå har jeg faktisk ikke lagt ut bilde av magen på bloggen, men la ut ett på instagram på søndag ;) Følg meg gjerne der for ting som ikke kommer på bloggen, du finner meg som @esterdahl :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: