Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Rabatter på babyutstyr

Annonse

Heisann! Her merker jeg det blir litt mye babysnakk for tiden, men det er så og si det som sitter i hodet mitt, så dere får bare overleve det. Jeg ville bare tipse dere om ei super side, CupoNation, som er ei side som samler rabattkoder og tilbud til utrolig mange forskjellige store nettsider. Ikke nok med at de er til stor hjelp for å spare noen hundrelapper, men det er jo en fin oversikt for å bli kjent med nye sider på også.

Jeg synes fort det kan bli ett helt hav og veldig overveldende med babyutstyr der ute, og alt du  MÅ HA.  Derfor samlet jeg likegreit ei liste over ting jeg tenker er smart å ha klart til prinsessa kommer, tilfelle flere enn meg føler seg litt lost i den store jungelen.

Rabatterpåbabyutstyr

1. Jeg kom over denne supersmarte stolen/senga her, den kan jo brukes til seng i stua og senere brukes til babystol ved spisebordet, så slår en 2 fluer i en smekk.

2. Ammepute er jeg ikke helt sikker på om er nødvendig, men jeg tenker det er bedre med ei for mye enn ei for lite. Denne var hverfall veldig stilren og passer til alt.

3. Badebalje kan være fint å ha, denne tar jo heller ikke store lagringsplassen sammenlagt.

4. Lammeskinn er så fint og praktisk. Godt og lunt, i tillegg til at det ikke blir klamt for babyen. Selv klarer jeg ikke å bestemme meg for lammeskinn eller lammepose. Noen erfaringer?

5. Babycall er alltid ett must, som for eksempel denne som også skal være strålefri.

6. Kommode med stelletopp synes jeg virker så praktisk, siden du kan bruke den som vanlig kommode når barnet blir større, og ikke trenger matten lenger. Eneste minuset er at kommodene er mye dyrere enn vanlige stellebord, men denne var faktisk ikke så gal i prisen.

7. Til kommoden må du også ha ei stellematte, som for eksempel denne.

8.  Ei vugge virker så koslig å ha i stua de første månedene.

9. Denne fine vognposen vet jeg det er mange som elsker, og her er den faktisk på tilbud.

10. I tillegg til Emmaljungavognen vår har vi denne Easywalker June vognen. Den virker helt super for shopping og bilkjøring. I tillegg blir den utrolig liten når den legges sammen, perfekt sammen med hundeburet vårt.

11. Selv ønsker jeg en seng som kan stå nær vår egen, slik at jeg lett kan se over til lille, uten å måtte reise meg på natta.  Denne virker så fin.

12. Vippestol er noe av det vi allerede har fikset oss, jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe det med det første, men når jeg kom over en veldig billig en kunne jeg ikke la være.

13. Denne bilstolen kjøpte vi oss faktisk før folk visste at jeg var gravid. Det er en BeSafe Izi Go by Stokke, som skal være veldig god og sikker. Vi har i tillegg en Isofix-base, som gjør at vi lett kan ta stolen ut og inn av bilen.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Rabatter på babyutstyr

  • Ja, ikke sant ;) Blir fort dyrt når det er så mye som må hamstres :S

 1. Koslige lesing:) For ei kjekke ti me handling å forberedelser! Såg du lurte på lammeskinn.. Me har skinn i sengå ans så e lunt å godt åsse har an lammeskinnspåse t vognå.. :) enklare å vaska et skinn enn ein påse viss d sko trengs :)
  Men me har brokt babynest i våggå/sengå heilt fram t an va 6mnd ca (når an va for långe), så har me kjupt skinne nå ittepå, blei litt møkje me både nest å skinn syns eg..:)
  Ammeputå har me o brokt møkje, e tongt å holla babyane i lengden så må du t å støtta deg me puter likavell så me har brokt den møkje! Når an drikke flaska o :) Når du blir go å kjokke (på slutten) kan du legga deg ront na i sengå, hehe..
  Masse lykke t me alt :)

  • Tusen takk for innspill ;) Det skal jeg huske på når vi kommer til handlingen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: