Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Bryllupsgjest og gravid?

Det er kanskje ingen hemmelighet at sommeren er den store høytiden for bryllup, og forsåvidt andre selskapligheter. Og i år som de de siste årene har vi også noen brylluper på agendaen. Jeg elsker bryllup og det å pynte meg opp med kjole og stas, men jeg må si det er litt mer stress i år enn tidligere. Begge bryllupene vi er invitert til er innen de to siste månedene av graviditeten, noe som mest sannsynlig betyr STOR mage på meg. Og det er ikke akkurat stort utvalg av kjoler til bryllup, med plass til en stor melon innunder. Men jeg kom over en del fine kjoler på asos som er tiltenkt gravide, og tenkte kanskje det var flere som var interessert. Her har jeg plukket ut mine favoritter! Bryllupskjole- rosalang bryllupskjolernudebryllupskjoleblågrå bryllupskjolermørkblå

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

Kjole nummer 6 har jeg allerede bestilt meg, og håper på den ikke blir for lys. Den var heldigvis på supertilbud, på grunn av få igjen på lager, så det er heldigvis ikke store nedturen hvis det ikke passer i fargen. Var den ikke fin? Har dere noen favoritter? Hvis dere vet om noen andre steder de selger fine kjoler som har plass til en melon, SKRIK ut!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Bryllupsgjest og gravid?

    • Det holder jeg med deg i :) Klarte ikke å dy meg selv ;)

  1. ohh, mange jeg kunne tenkt meg selv her! Kanskje jeg får gå med melon under? haha. Den nummer 2 må du jo ha !! og nr 5 ! <3

  2. Pingback: Maternity dress | ESTER DAHL KRO

  3. Disse klær for gravide mødre som er det beste valget, jeg elsker ved første blikk er den tredje farge kjolen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: