Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Ett brev til lille

Kjære lille prinsessa mi! Jeg lurer sånn på hvordan du er, er du ei entusiastisk og utadvent jente, eller kanskje du er mer av den beskjedne typen? Er du full av fanterier og leker fra morgen til kveld? Eller liker du bedre å sitte å lese bøker, og kose på mammas fang? Både jeg og pappa har fått kjenne deg sparke nå, så du er hvertfall livlig når du er inni magen. Jeg lurer sånn på hvordan du ser ut. Er du like mørk som pappa? Mørk i huden, mørkt hår og mørke øyne? Eller har noen av mine gener også spilt litt inn? Kanskje du har fått brunt hår, og er lys i huden? Det er det bare du som vet fortsatt, gleder meg til å se deg prinsessa mi.IMG_3353 Du hadde nok likt å sett hvordan jeg og pappa planlegger og gjør det til for deg. Vi gjør det beste vi klarer, det er tross alt bare det beste som er godt nok for deg. Vi vil jo tross alt at du skal få det fint med oss. Nå har til og med ditt eget soverom begynt å ta form. Vi har fått tak i noen fine møbler, og jeg har store planer klare.IMG_3355Jeg håper og ber om at alt er fint med deg, at du er frisk og rask. Du må ikke være syk, du kan ikke være syk. Da kommer mammahjertet til å verke og være sårt. Uansett er du den perfekte jenta mi, så perfekt som bare du kan bli. Så uskyldig og liten, skapt for en hensikt i Guds bilde. Jeg og pappa har fått bilder av deg, fra da vi var på ultralyd, og du kan tro vi viser dem stolt frem til kjente og kjære. Du er jo så fin der du ligger! Du viste til og med dine kunster med å vinke og snurre deg rundt da vi såg deg. Kanskje du er en danser? Tenk når vi endelig skal få møte deg, så stolte vi kommer til å bli! For DU er faktisk vår, og bare vår! Du skal få de største kyss og klemmer når du endelig kommer ut av magen, det kan jeg love deg.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 Comments on “Ett brev til lille

  1. åå<3 Eg e så glad i lille venn allerede – og eg har ikke kjent na en gang! Glede meg til å ver tante for alltid <3

    • <3 <3 Du skal nok få kjenne og klemme du også ;) Du kommer nok til å bli ei super tante :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: