Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Maternity dress

God kveld til dere alle! Etter noen dager med litt for mye på agendaen måtte planene for kvelden i dag erstattes med pledd og søvn. En lang dag på skolen med framføring etterfølgt av oppgavejobbing gjorde at denne gravide kroppen fikk nok og tengte å slappe av. Det er merkelig hvor emosjonell og ustabil en blir når en er sliten. Jeg har egentlig aldri vært noe plaget med emosjonelle svingninger før jeg ble gravid, så når de slår inn nå blir jeg ganske forvirret og maktesløs. Heldigvis er det ikke ofte og de går fort over igjen!Kjole fra Asos I dag fikk jeg endelig kjolen jeg bestilte for en stund tilbake. Den er såå mye finere enn jeg hadde trodd, full av perler og er bare helt nydelig. Som jeg fortalte tidligere var jeg redd den var for lys til bryllup, men fargen er mørkere i virkeligheten, noe som passer meg perfekt. Eneste problemet med kjolen er at den er for stor, og så mye har jeg ingen planer om å legge på meg over brystet. Jeg krysser fingrene for at det er noe som kan gjøres for å få den til å passe. Det er nemlig tomt for kjolen på lager, og dette var den siste størrelsen de hadde igjen. Men er ikke detaljene bare helt nydelige?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Maternity dress

  • Ja, ikke sant?
   Jeg prøver så godt jeg kan! Blir litt for ivrig imellom :P

 1. Hei, Ester. Takk for koselig hilsen

  For en nydelig kjole! Du og magen blir garantert flott i denne!
  ps.humørsvingninger blir det nok av etter fødselen også, bare å venne seg til ;D

  KLEM

  • Satser på det, må bare få den til å passe ;)
   Nei, humøret blir vel ikke stabilt med det første :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: