Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

4 måneder igjen

Uke 22 + 5 Uke 22 + 5I dag er det bare 4 måneder igjen til termin, og siden det begynner å bli noen uker siden forrige oppdatering på svangerskapet, tenkte jeg det var på tide med en ny. Magen vokser hvertfall fra dag til dag, noen dager vokser den så mye at jeg blir overrasket når jeg ser meg i speilet. Så her har jeg utfylt samme skjema som sist gang. Hvis dere vil sammenligne kan dere finne det forrige her.

Termin: Ultralydterminen er 11.september!

På vei:  I morgen begynner jeg på uke 24, og er i dag 22 uker + 6 dager. Tenk at det bare er 4 måneder igjen da! 

Kjønn: Lita prinsesse <3 

Bestemt navn?: Navnet er bestemt, men vi holder det hemmelig enn så lenge. 

Aktivitet innenfra: Det er full balluba i magen for tiden, og vi kan også kjenne henne utenpå. Det er såå stas når vi kjenner og ser hele magen bevege seg. 

Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp ca 4 kg, noe som er ganske på normalen. Satser på jeg holder meg rundt normalen gjennom resten av svangerskapet også. 

Barnerom: Barnerommet planlegger vi hele tiden, og har nå fått klesskap inn. Gleder meg til å få orden på rommet, med alt av møbler og pynt! 

Innkjøp til babyen:  Så mange nye innkjøp har vi ikke hatt etter forrige oppdatering, men har fått en del klær og tilbehør som har vært lagret hos mamma frem til nå. I tillegg har vi skaffet stellebord, klesskap, vippestol og sovepose til bilstol. 

Strekkmerker: Strekkmerker har jeg ikke fått så mange av, men har fått noen antydninger ved bikinilinja. Men skal ikke klage.

Plager: Formen er helt super for tiden, sett i lys av svangerskap og tidligere plager. Nå har jeg ingen kvalme, og etterhvert som jeg lærer å ta hensyn til bekkenet sliter jeg ikke så mye med bekkenlåsningen. 

Noen matkikk: Jeg er velidg glad i god og sunn mat for tiden, så det skal jeg ikke klage over! 

Om fødselen: Fødselen har jeg egentlig ikke begynt å tenke så veldig mye på enda, og det er kanskje likegreit. 

Tungt?: Det er ikke så tungt enda heldigvis, men det blir det vel tidsnok… 

HumørGenerellt er humøret bra, men hvis jeg får for lite søvn og ikke får slappet av nok, er jeg ikke så langt fra tårene, selv uten å ha noen utløsende grunn. 

Neste kontroll: Skal til kontroll hos jordmor for 24 ukerskontroll på mandag om ei uke. Det blir spennende. 

Hvis det er noe dere lurer på som jeg ikke skriver, er det selvsagt bare til å spørre i kommentarfeltet! Det kommer forresten snart en gøy konkurranse på bloggen, så følg med!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “4 måneder igjen

    • Takk for det :) De har bare grus mellom terrassen, det “fjellet” og den nye hekken :)

  1. Så bra du ser ut :D Blusen var super søt! :) Spennende tid i vente :)

  2. 4 mnd går fort ja :) vips så er lille prinsessen din her :) Masse lykke til i ukene som kommer :) Det er tydelig at du har det bra, du stråler jo :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: