Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Hotell i København

Heisann! Vi er allerede langt inne i mai og sommeren er like rundt hjørne, samme om vi liker det eller ikke, da tenker mest på de studentene som har litt for mange eksamener igjen. Uansett skal det bli utrolig herlig når vi først kommer der.  I sommer skal vi logisk nok ikke reise så veldig langt på sommerferie, men vi drar en tur til Danmark allerede i juni. Da blir det familieferie og avslapping, men vi tenker oss en tur inn til København i tillegg. Så da lurer jeg på om det er noen som har vært der og har gode erfaringer med hotell eller lokalområde som er bra å bo? Jeg og Silvia var der for to år siden, men kan ikke akkurat si jeg vil tilbake til det hotellet. Men København er uten tvil en by jeg liker meg godt i, satser på byen viser seg med like fint vær i år igjen! Mottar gjerne tips til hva vi bør gjøre når vi er der i samme slengen! DSC02552 DSC02555_2 DSC02579_2 DSC02583 DSC02589 DSC02591 DSC02596_2 DSC02602_2 DSC02606_2

 

Husk å delta i konkurransen her!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Hotell i København

  1. Tar gjerne i mot noen tips ja, skal nemlig til københavn jeg også – hihi ! Egentlig var det genialt å bo på kalvebod brygge, der jeg og simon bodde sist, så kunne man bare gå 2 min så var man midt i sentrum !

  2. Jeg har bodd på Bella Sky hotell mange ganger – det er råfint og veldig rimelig. Tbanen stopper rett ved hotellet, og det tar ca ti minutter ned til sentrum. Hvis dere ønsker å bo (veldig!) fint og gjerne billigere enn alt annet av hoteller i Køben ville jeg sjekket det ut! :-)

    • Takk for tips :) Billig og fint er alltid en kombinasjon vi liker ;) Jeg får sjekke det ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: