Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

“Da jeg var liten”

Vi har vært så heldige og fått ei nydelig bok fra mamma og pappa som skal bli boken om prinsessa vår. Boka er delt inn i 8 ulike deler som gjør den så oversiktlig og fin. Den første delen er om ventetiden, hvor jeg allerede nå kan fylle ut litt forskjelling, alt fra barnerommet, tanker rundt graviditeten, slektstre og ulike innkjøp og mye annet. De andre delene er fødselen, den første tiden hjemme, vekst og utvikling, måltider, reiser og utflukter, festdager, og  yndlings… Så her er det mye å fylle inn som vi kan mimre tilbake til om noen år. IMG_3439 IMG_3440 IMG_3441 IMG_3443 IMG_3445– Boka kjøpte vi hos Libris – 

Jeg elsker å lese og se i de gamle bøkene som mamma lagde om meg, Simon og Isak, og bøkene om når mamma og pappa var små. Jeg håper lille kan glede seg like mye over denne boka en gang i fremtiden. Kjenner jeg får litt prestasjonsangst over hva jeg skal skrive. Men det går seg nok til! Noen tips om hva jeg ikke må glemme å få med?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 Comments on ““Da jeg var liten”

    • Den kan anbefales ;) Nå har ikke jeg begynt å bruke den enda, men den virker såå bra :)

  1. Har kikka på denne jeg også! Den er så søt. :-) Har kjøpt ei litt tynnere utfyllingsbok, men vurderer å skaffe denne også etter hvert. Jeg elsker slike bøker, så det var faktisk det aller første jeg kjøpte til lille bebis i magen. <3

    • Forstår godt du vurderte denne! Den kan anbefales :)

  2. Takk for linken hit :) Ser ut som jeg må kjøpe denne også, har “min svangerskapsdagbok” fra før, men synes ikke den er såå innholdsrik :) TAKK :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: