Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Svar fra spørsmålsrunden

Hei! Nå tenker jeg det er på tide å dele siste del fra spørsmålsrunden. Her kommer svar om alt fra tro og menighet til skole og videre planer. Jeg satser på dere får svar på det dere lurte på.

Hva er Klippen? Er det samme som statskirken? Eller har dere en egen tro?

Klippen hører til noe som heter De frie evangeliske forsamlinger (DFEF), noe som lettest kan sammenlignes med pinsemenighetene. Den største forskjellen mellom vårt syn og Den Norske Kirke er synet på dåp. Vi i DFEF praktiserer voksendåp som ett symbol på at vi ønsker å følge Jesus, og som ett symbol på begravelse av vårt gamle liv. Babyene bærer vi likevel frem foran menigheten, til bønn og velsignelse.

nyoppussa

Er hele familien din troende?

Jeg er så heldig å være velsignet med at hele familien min er troende, og har vokst opp med det. Dette er jeg utrolig takknemlig for, at jeg kan vite at hele familien min kommer til himmelen hvis det skulle skje noe, og det at vi kan snakke om troen vår som det mest normale.

Har du venner som ikke er troende?

De nærmeste vennene mine er kristne, men jeg har også flere ikketroende venner i omgangskretsen min.

Er det forbudt å ha sex og bo sammen før ekteskap?

Innen den kristne troa er det ulike meninger om dette, og folk praktiserer ulikt. Men i følge bibelen er sex forbeholdt ekteskapet. Hvis en ønsker å vente til ekteskapet med sex er det også lettest for seg selv å vente med å bo sammen, ettersom det alltid vil være en fristelse.

Er du vokst opp på Karmøy? Er det der du vil bo alltid?

Jeg har alltid bodd på Karmøy, og kommer nok til å bli bosatt her. Om det blir for alltid er vanskelig å si, men på sikt kommer vi nok til å bo her siden det er her vi har familie og venner. Vi har også veldig lyst til å flytte utenlands for en periode, men hvor lenge eller når dette eventuelt blir vet vi ikke.

Når er du ferdig med studiene?

Jeg skulle egentlig vært ferdig med bacheloren til sommeren 2016, men siden jeg tar ett års perminsjon til høsten blir jeg ikke ferdig før i 2017. Om jeg er ferdig med å studere etter det eller om jeg ønsker en videreutdanning vet jeg ikke. Per dags dato vil jeg bare først bli ferdig med sykepleien, for så heller ta noe videre utdanning om en del år.

IMG_7086

Har dere lyst på flere dyr?

Nå har vi nok med Tara og kommer nok ikke til å få flere dyr med det første. Men hvis lille spør fint nok, skal jeg ikke se bort fra at hun får noe etter hvert. Det er jo tross alt utrolig koslig med dyr i hus.

Har du noen hobby?

For tiden har jeg faktisk ingen spesiell hobby. Tidligere spilte jeg i korps, noe jeg egentlig savner. Kanskje jeg finner tilbake til notene etter hvert, jeg drog faktisk frem kornetten før 17.mai for å få litt stemning med de ulike marsjene. Det samme gjorde jeg også før jul med ulike julesanger. Er det noe som får meg i julestemning/17.maistemning så er det de gamle korpssangene, de var tross alt en stor del av meg i mange år.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: