Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Bare 3 måneder til

Heisann! Tiden flyr for tiden, nå er jeg allerede i 3.trimester, og det er bare 3 måneder igjen til termin. Jeg må nok rekne med at de neste månedene går mye saktere enn de første, men det er jo en tross alt en fordel at det ikke går sakte allerede nå. Siden det er en måned siden forrige oppdatering på svangerskapet tenkte jeg det var på tide med  en ny i dag. Bildet ble forresten tatt for ei uke siden, så jeg har vokst litt siden det.

IMG_1057

Termin: Ultralydtermin er 11.september!

På vei:  I dag er det akkurat 3 måneder til termin, og er nå i uke 28 (27+2).

Kjønn: Prinsessa mi ♥

Bestemt navn?: Navnet er bestemt, men vi holder det hemmelig enn så lenge.

Aktivitet innenfra: Jeg er sikker på at hun må være en turner eller bokser eller noe i den duren, hun har hvertfall store show inni der. Denne uken har jeg til og med klart å filme noe av aktiviteten hennes.

Vektøkning: Vekten er det lenge siden jeg har sjekket nå, men sist jeg veide meg hadde jeg gått opp noen kilo til. Jeg har heldigvis ikke merket noe til vann i kroppen. Krysser fingrene for at jeg slipper de store mengdene.

Barnerom: Nå begynner det å bli så fint der inne. Sengen står nesten helt klar, og klesskapet er fullt av klær. Det eneste som mangler før hun kommer er egentlig en sengehimmel, og ett babynest. Resten kan jeg ta etter hvert tenker jeg.

Innkjøp til babyen:  Nå begynner det meste å falle på plass, men som sagt mangler vi sengehimmel og babynest. Tror ikke det er så lenge til vi får den fine emmaljungavogna vår heller. I tillegg vil jeg kjøpe inn litt forskjellige bruksvarer som bleier og lignende, slik at  hvertfall det er klart.

Strekkmerker: Jeg har ikke fått noen strekkmerker på magen enda, men har noen helt små bak. Men de skal jeg ikke akkurat klage over.

Plager: Jeg har ikke hatt så store problemer med bekkenet i det siste, men begynner å merke at det er trangt om plassen i magen. Hvis jeg sitter mye (som denne uken med eksamen) får jeg fort vondt øverst i magen, og i ryggen. Det begynner også å bli litt vanskelig å finne en god sovestilling, heldigvis for at jeg har ett godt sovehjerte hvis ikke hadde jeg nok aldri fått sovet.

Noen matkikk: Veldig glad i mat generelt egentlig!

Om fødselen: Den store redselen for å føde har ikke kommet, men jeg begynner å forstå at det nærmer seg, men jeg tenker ikke så mye over det.

Tungt?:  Begynner å merke at jeg konstant bærer på noe. Hun er jo faktisk over en kilo nå, for ikke å snakke om morkaka og fostervannet, som også er noen kilo til sammen.

HumørDe veldige humørsvingene er heldigvis sjeldne, men de kommer i mellom.

Neste kontroll: Neste kontroll blir hos jordmor allerede på mandag. Det skal bli gøy å høre lilles hjertelyd og se hvor mye hun har vokst siden sist.

Hvis det er noe du lurer på er det bare til å spørre i kommentarfeltet!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Bare 3 måneder til

  1. Koselig å lese. Hvordan ligger du på symfyse-fundus målene? Skal dere på svangerskapskurs? :-)

    • Jeg har bare hatt en måling på symfyse-fundus, men da låg jeg midt på gjennomsnittet. Jeg får nok en ny måling på mandag ;)
      Vi har egentlig ikke snakket om noe svangerskapskurs, har ikke kommet på at det er noe vi burde gjøre. Ikke vet jeg om de holder slike i nærheten heller. Vi får søke litt rundt og tenke på det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: