Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

2 måneder igjen

WOW! Hvor blir det av tiden, i dag er det bare 2 måneder til termin. Med andre ord betyr det at om litt over 5 uker regnes svangerskapet som fullgått, kanskje vi får hilse på henne allerede da? Krysser fingrene for at de neste to månedene går like fort, slik at jeg slipper å bli så lei, men at hun plutselig er her med oss. Det skal bli så fint å endelig få hilse på!

11720359_10153537933110681_1413497175_o

 

Magen begynner å bli ganske stor nå, har fått en del kommentarer her på campingen. Mange tror jeg bare har noen uker igjen, og blir ganske overrasket når jeg har hele 2 mnd igjen til termin. Men det er jo litt gøy at det vises godt også da. Bildet tok jeg i går kveld forresten!

Termin: Ultralydtermin er 11.september!

På vei:  I dag er det akkurat 2 måneder til termin, og jeg er nå i uke 32 (31+4).

Kjønn: Lita prinsesse ♥

Bestemt navn?: Navnet er nok hemmelig, dere får vente i spenning til lille kommer.

Aktivitet innenfra: Turneren min er aktiv nesten hele tiden. I følge en svangerskapsapp som jeg har på mobilen skal hun sove mye nå for tiden, men hvis det er tilfellet tror jeg ikke hun sover i ro. I går var jeg på konsert og da var det full rulle i magen under hele konserten.

Vektøkning: Vekten har jeg egentlig ingen kontroll på nå, har ikke veid meg på lenge. Men rekner med jeg har gått opp en del, mtp vann i ankler og fingre, og at lille begynner å bli så stor.

Barnerom: Rommet hennes begynner å bli så koselig, gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet. Jeg kjøpte blant annet den fineste uroen og gulvteppe i København. Jeg må bare få vasket og hengt opp litt forskjellig før jeg viser dere resultatet.

Innkjøp til babyen:  Det meste har vi fått i hus nå, men mangler fortsatt ett par ting som blant annet babynest, bleier og babycall.

Strekkmerker: Jeg har ikke fått noen strekkmerker på magen, men har noen helt små bak.

Plager: For øyeblikket har jeg faktisk ikke noen spesielle plager, utenom at jeg må ta det mer med ro en vanlig og det kan jeg vel ikke akkurat kalle en plage.

Noen matkikk: For tiden har jeg mye søtsug.

Om fødselen: Fødselen er jeg ikke så redd for, tenker det er millioner som har klart det før meg, og da bør det tross alt gå bra med meg også. Og det fantastiske helsevesenet, og gode jordmødrene er så flinke at det bør ikke bli noe problem.

Tungt?:  Begynner å bli tungt nå ja, hun er jo nesten 2 kg, og det føles ut som en mil ned til gulvet hvis jeg skal ta noe opp. Ikke like enkelt lenger!

HumørHumøret er bra, jeg passer på å slappe av og sove mye, så det går fint.

Neste kontroll: Neste kontroll blir hos ei annen jordmor enn hva jeg pleier å gå til på grunn av sommerferie, men det skal nok gå fint.

Hvis det er noe du lurer på er det bare til å spørre i kommentarfeltet!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “2 måneder igjen

 1. Herlig! Morro med slike oppdateringer som det her!
  Her er det 3 mnd(akkuratt 3 mnd var det den 9 juli) igjen, har følt sv. Skapet har gått så fort til nå, og at 3 mnd ikke er lang tid igjen. Gikk opp ett lys for meg tidligere om at 3 mnd er jo litt lenge :(
  Gleder meg til å se lille prinsessa di!

  • Så gøy at du liker innlegget ;) Gratulerer så mye med liten på vei, det går nok fort de siste månedene også ;) Vi får krysse fingrene :)

 2. Gleder meg sånn til lille kommer <3 Frister å flytte inn til dere , haha ! Babykos hele tiden !!

 3. åååh, tiden går såå tregt,,, Jeg er 35+1 idag :D
  Dere får ha masse lykke til fremover :)

  • Off, ikke gøy når det snegler seg fremover. Du får ha tusen takk, og lykke til videre du også :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: