Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

This summer

Nesten samme hvem jeg treffer så kommer det samme temaet opp: det er ikke akkurat noen sommer å skryte av. Men jeg må kunne si at jeg synes sommeren har vært veldig fin likevel. Selv om jeg satser på at sommeren ikke har tatt helt slutt enda, men fortsatt gir noen uker med sommervær, tenkte jeg å ta en liten (som ble veldig stor) oppsummering fra årets sommer. På lørdag er vi jo allerede i august jo mann, ukene bare løper forbi!

Etter vel levert semesterets siste eksamen dro jeg sammen med mamma, Isak og Silvia ned til sørlandet for å ferie start på sommerferien.

IMG_3166-0 IMG_3179 IMG_3197Tilbake til vestlandet var jeg bare i noen dager før vi reiste sørover igjen allerede neste helg, men denne gang bare for ett mellomstopp før turen gikk videre til Danmark for ei uke. Vel fremme i Danmark fikk vi vært på koselig familieferie i tillegg til noen fine dager i København.

Bilde 23.06.15-3 IMG_3506danmark-familie DavidEsterNyhavn IMG_3643 IMG_3710 IMG_3722 TivoliVel hjemme på Norsk jord var vi noen dager hjemme, hvor vi koset oss sammen med gode venner, og bare slappet av før vi reiste ned igjen til sørlandet for campingliv, festival, sommerstevne, kjærestetur til Kristiansand og bare avslapping. Herlig!

IMG_3768 IMG_3801 IMG_3853 IMG_3872 IMG_3897 IMG_3900 IMG_3911 11720359_10153537933110681_1413497175_o

Etter sommerens siste sørlandstur har vi hatt ett par uker her hjemme hvor vi har nytt sommeren  med venner og familie, og bare kommet tilbake i rutiner.

IMG_3993 IMG_4007 IMG_4014 IMG_4030 IMG_4086Morsomt å se hvor mye magen har vokst fra begynnelsen av sommeren til nå. Det begynner tross alt å nærme seg termin også da, 6,5 uker igjen!! Det er sykt å tenke på! Først må jeg bare få levert eksamen, så kan hun bare komme! For selv om sommeren har vært fin, kommer nok høsten til å bli enda bedre i år. Jeg klarer nesten ikke å vente. Hvordan har du tilbrakt sommeren?

IKKE GLEM Å VÆRE MED I TREKNINGEN OM GAVEKORT PÅ 200KR!! 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: