Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Babyutstyr – på baderommet

Når en venter baby er det utrolig mye som en må få på plass. Kanskje like greit at det er 9 måneder å planlegge på. I tillegg er det en hel jungel med ulike ting som folk anbefaler der ute, som du bare MÅ ha. For ikke å snakke om alle reklamene som står rundt om. Men heldigvis er det meste ting vi kan handle inn etter hvert som vi trenger dem. Jeg har faktisk allerede begynt på årets ønskeliste til jul, greit å skrive ned når en kommer på ting. Men det er fortsatt en del ting som kan være greit å ha på plass før hun kommer, eller hvert fall ganske snart etterpå. Noe av det jeg tenker kan være fint å ha er dette: påbaderommet (1)

 •  Sammenleggbar badebalje, og kanskje en liten søt temperaturmåler til å ha i badevannet
 • Babyhandkle med hette.
 • Handkle til å ha over stellematta
 • Bleiebøtte, det blir tross alt en del bleier som skal kastes, og da kan det være greit å slippe å bære dem ut for hver gang slik at en unngår dårlig lukt.
 • Dette settet med hårbørste og kam er vel kanskje ikke helt nødvendig, men så utrolig fint at jeg ikke klarer å la være.
 • I tillegg trengs en del ulike oljer, såper, bleier o.l., men i ulike gratispakker har jeg fått en del prøver på forskjellige produkter, og da tenker jeg å prøve disse ut før jeg velger hvilke jeg vil satse på. De fleste kan tross alt fås i nærmeste dagligvarebutikk.

Hvis du har noen tips om hva du ikke hadde klart deg uten i de første månedene så legg gjerne igjen en kommentar.

BLI MED I TREKNINGEN AV GAVEKORT PÅ 200 KR FRA BARNOGBABY.NO HER!! 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Babyutstyr – på baderommet

 1. Temperaturmåler til vann er ikke nødvendig egentlig. Bedre å bare bruke albuen :-) Libero har engangsunderlag som kan brukes på stellematte og til å ha i stellevesken. De er supre. Trenger ikke å kaste etter hver bruk altså ;-) Vil anbefale babycall med temperaturmåler på soverommet når den tid kommer. Sies jo at den ideelle temperaturen er 17-19 grader. Greit å ha noe å følge med på.

  • Takk for tips :) Ja, vi har forstått at temperaturmåler er veldig greit å ha på babycallen :)

 2. På barnas hus får du gratis bleiebøtte visst du blir medlem :D

  Ellers vil jeg anbefale babynest, babygym, en god olje, “tårefri” shampoo, kluter til å vaske ansikte med, engangskluter til å tørke stumpen ved bleieskift (huden er så sensitiv i begynnelsen, så anbefaler ikke våtservietter i begynnelsen), smokker, kluter til å bruke til bading, gulpekluter, koseklut, qtips og klorhexidin til å rense navelen, vi blei aldri stor fan av zinksalve siden det er så klissete men bruker en type krem uten zink (fås kjøpt på apoteket), helsetepper, lue, hel dress til når dere skal ut, babycall, bodyer, bukse med føtter (veldig kjekt i begynnelsen), strømpebukser, tynne ullsokker, ammesalve (denne er viktig!:P), pumpe og et par flasker (til visst du skal ut en tur og noen skal ha babyen en liten stund. Greit visst det skulle blir krise). Det er det jeg kommer på som vi syntes var viktig i begynnelsen ihvertfall :) lykke til!

  Vi angrer veldig på at vi ikke kjøpte en sånn vippestol som kan gynge :P de elsker å bli vugget i begynnelsen :):)

  Babyhankle med hette er helt genialt, samt handkle til stellebordet som du sier du skal kjøpe :D

   • Om du skal amme så bruker jeg ullinlegg med engangsammeinlegg innerst, så slipper man vaske ullinnlegga hele tiden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: