Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Jeg vil selv fortelle at babyen min er født

Nå som det ikke er lenge til lille prinsessa melder sin ankomst er det også på tide å tenke på hva som skjer i etterkant av fødselen. Jeg har lest mange artikler, facebookstatuser og blogginnlegg om det å være den første til å fortelle om den nye verdensborgeren, at den lille er født og at alt er bra. Det er så mange som har blitt fratatt den gleden. Jeg synes så synd på den nye tanten som får vite om tantebarnet gjennom ei felles bekjent, eller den bestemora som leser naboens gratulasjoner før hun har fått vite om det selv. Selvsagt har jeg stor tro på at mine venner er respektfulle og lar oss fortelle det selv, men man vet aldri. Det å få ett barn er det største som kan skje i våre liv, og da vil vi selvsagt også dele nyheten når vi er klar for det. Men om det er fem minutter etter fødselen eller 3 dager senere er opp til oss selv. Vi vil ikke få hundrevis av varsler om gratulasjoner på facebook, allerede før vi selv har åpnet profilene våre. Ikke før vi selv har publisert den fantastiske nyheten!

Jeg håper og tror alle rundt oss har respekt for dette, og kan vente til vi selv har spredd den store nyheten til alle kjente, men jeg klarer rett og slett ikke å la være å skrive dette innlegget just in case.

11806836_10153608635680681_1219837277_o

Foto: Krist.in Design

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “Jeg vil selv fortelle at babyen min er født

  1. Helt enig med dette.. Er så utrolig at en faktisk må skrive dette på forhånd, jeg kjenner jeg blir irritert. Synes du er god til å si i fra jeg! Rett skal være rett! Og det er jo sørenmeg din nyhet å dele. Kan ikke folk heller holde seg til å kommentere på en evt. Facebookstatus du selv poster?! Håper fødselen går fint. Julia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: