Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Det lille babyrede

Sponset innleggIMG_3868

Heisann! I går kunne jeg endelig hente babyrede og en supersøt bamse på posten, og jeg er superfornøyd. Jeg elsker når ting faktisk er bedre i virkeligheten enn hva jeg våger å forvente gjennom bilder på internett. Jeg er så heldig at jeg har fått sponset både babyrede og bamsen fra lilleverden, og bamsen er jo bare supersøt og såå myk! Håper den faller i smak hos lille.

Som jeg har uttalt tidligere har jeg lenge vært på utkikk etter det perfekte babynestet til prinsessa vår, og det er det ingen tvil om at dette er. Babyrede er håndlaget på bestilling i god kvalitet med fine og delikate farger, akkurat slik jeg ønsket det. I tillegg er innermadrassen laget i flammehemmende og trygge materialer, som har hensikt å hindre allergi og soppdannelser, og madrassen kan også tas ut for å vaskes. Kan det bli bedre enn det? Nå gjenstår det bare å rydde soverommet vårt, slik at vi kan flytte hele sengen hennes inn dit. Gleder meg til å kunne ligge å se når hun sover rolig og fredelig  i den lille sengen!

IMG_3867

Bamsen er håndlaget og er av merket Noodoll.

IMG_3877 IMG_3882 IMG_3875 IMG_3880 Ble det ikke fint da? Lik forresten facebooksiden min her, for å følge med på oppdateringer og konkurranser som kommer fremover.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Det lille babyrede

  1. Hvor har du kjøpt sengekanten? Den var utrolig fin! :) Har nemnt 3 graviditetsråd på bloggen min. Kjenner du deg igjen i noen? Jeg har lært til neste gang jeg blir gravid i alle fall. Liker bloggen din veldig godt :D

    • Sengekanten kjøpte jeg på Princess, liker den veldig godt :)

  2. Ååå så nydeligt!! Glede meg såå te tanegullet mitt komme nå <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: