Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Giveaway: Personlig almanakk

giveawaypersonligalmanakk (1) For de fleste begynner snart hverdagen igjen, med skole, jobb, fritidsaktiviteter og mye som skal gjøres. I den anledning er det vel ikke noe bedre enn å begynne med hvite ark, og la året starte på nytt? Jeg er helt avhengig av min almanakk og kunne faktisk ikke klart meg uten, med det samme jeg ikke har den tilgjengelig dobbelt bukker jeg meg.

I samarbeid med Personlig Almanakk er jeg så heldig at jeg får dele ut en almanakk til en av mine lesere. Hos Personlig almanakk bestemmer du helt selv hvordan du setter almanakken sammen, med oppsett, farger, når den skal begynne, hvilken fremside og hvilket innhold. Alt dette gjør din almanakk helt unik, og ekstra gøy å ha med seg rundt.

IMG_3902IMG_3884

For å Delta må du Like min facebookside og legge igjen en kommentar under innlegget her, eller på Facebooksiden. Vinneren trekkes torsdag 13.august! 

(Husk å legge igjen riktig navn og email  slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner!)

Personlig almanakk har egen facebookside, og instagramprofil, som du kan følge for inspirasjon og idéer til eget oppsett. Lykke til!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

39 Comments on “Giveaway: Personlig almanakk

 1. Kunne jeg trengt for å holde styr på alt man skal I ukene! Veldig lett å glemme hva man skulle når man har baby ?

  • Ja, det er det nok! Tenker det kan være vel så nyttig under ammetåka, selv om det ikke er så mye på agendaen som til vanlig ;)

 2. Ååh så gøy!!! Vil være med på denne konkurransen :D Alltid hatt lyst på en sånn, men aldri somlet meg til det! Så fantastisk bloggen din er for tiden Ester! Koser meg skikkelig når jeg leser den. Stå på :-)

  • Så gøy, tusen takk :) Alltid gøy med tilbakemeldinger på den en gjør ;)

 3. Så utrolig kjekt å ha sikkert :D håper på å vinne en sånn en :’)

 4. Krysser fingrene for vinnerlykke ?
  Geniale å ha for ei småbarnsmor og student!

  • Det er lov ;) fortsatt ett par dager igjen før jeg trekker en vinner :)

   • Ja, absolutt! Det var da jeg ble avhengig av min ;)

 5. Slenger meg på i siste liten…en sånn almanakk har jeg siklet på lenge. Den er så fin , praktisk og ikke minst det at en kan designe den selv ..det gjør den jo personlig til de grader. Nå starter hverdagen igjen for fullt med jobb , skole , lekser , fritidsaktiviteter ..og for en gang skyld hadde det vært kjekt å kunne starte på riktig måte …jeg snakker alltid om å få meg en almanakk, men det blir liksom ikke at jeg prioriterer det.. Krysser fingrene og ønsker deg en fin dag :)

  mvh

  Kjerstin
  wilak@online.no

 6. Jeg har likt Facebook siden din, åhh har alltid ønsket meg en slik, håper jeg har litt vinnersjangse <3 ha en super dag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: