Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

1 måned igjen

Hei! Nå er det jammen ikke lenge igjen, tidligere i dag var jeg hos jordmor og fikk bekreftet at alt fortsatt er bra med lille prinsessa vår, noe som alltid er like fint å konstatere. I dag er det faktisk akkurat en måned til ultralydtermin, som betyr at i teorien kan hun nesten komme når som helst. Neste uke regnes hun ikke som prematur en gang. Tenk hvor stor hun er blitt inni der! Vi klarer nesten ikke å vente lenger, og hvis jeg plutselig får vondt en dag er David på hugget om hva som skjer med en gang. Satser på at hun kommer i løpet av de neste ukene, slik at vi slipper å vente så utrolig lenge.

11840687_10153608635535681_870822480_oFoto: Krist.in Design

Termin: Ultralydtermin er 11.september!

På vei:  I dag er det akkurat 1 måned til termin, og jeg er nå i uke 37 (36+0).

Kjønn: Ei lita prinsesse ♥

Bestemt navn?: Navnet bestemte vi allerede tidlig i vår, men det er hemmelig frem til lille kommer.

Aktivitet innenfra: Lille er aktiv nesten hele tiden, med bevegelser og knuffing. Det er så stas når venner og kjente også får kjenne på bevegelsene.

Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp 11 kg, men har nok gått enda litt opp ettersom jeg har fått en del vann i kroppen nå. Ringene mine må ligge fint på hyllen, og føttene må høyt til værs til alle tider.

Barnerom: Bilder av hvordan det blir der inne kan du se her, men nå har sengen hennes blitt flyttet inn til vårt rom og er klar for at hun kan komme når som helst.

Innkjøp til babyen:  Nå er det ikke mye som gjenstår, bare noen småting som skal hentes rundt om, og babycall, en lammull til vogna, badebalje og ammesjal. Det er vel det som gjenstår nå tror jeg.

11822188_10153608634245681_369737854_o

Foto: Krist.in Design – Bildet ble tatt for 2 uker siden, men jeg har ikke vokst så veldig etter det.

Strekkmerker: Jeg har ikke fått noen strekkmerker på magen, men har noen helt små bak på sidene som jeg egentlig fikk ganske tidlig.

Plager: Jeg har egentlig ikke noen veldige plager, utenom at jeg blir raskere sliten og trett, i tillegg til noe nedpress og bekkenvondt. Men det kan vel kanskje ikke betegnes som plager siste måned før termin?

Noen matkikk: Er det lov å si mat generelt? Ikke bare at jeg har lyst på mat, men er så og si konstant sulten også.

Om fødselen: Noen fødselsangst har jeg fortsatt ikke fått, og jeg er psykisk forberedt på at det kan skje når som helst. For 2 uker siden var vi hos jordmor og fikk informasjon rundt fødselen. Tror David egentlig fikk mer ut av det enn meg, ettersom jeg har lest meg opp en del på forhånd. Jeg tenker i alle fall å bruke badekar som lindring hvis det lar seg gjøre, i tillegg til oljemassasje. Men fødselen kan vel egentlig ikke planlegges uansett, så jeg tar det som det kommer.

Tungt?:  Begynner å bli tungt nå ja, hun er jo nesten 3 kg inni der.

HumørMerker jeg raskt tar til tårene hvis jeg blir litt rørt eller sliten, men vanligvis slipper jeg unna de største humørsvingningene.

Neste kontroll: Siden jeg var hos jordmor i dag er det 2 uker til neste gang, men kanskje jeg allerede har født da?


 Ikke glem å være med i trekningen om en personlig almanakk her

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 Comments on “1 måned igjen

  1. wææ, 2 uker siden bildene allerede ?? tenk om to uker er hun kanskje plutselig her! gjett om tante gleder seg i hjeeel <3

    • Ikke helt 2 uker før på torsdag, men ja! Tiden flyyr jo :O Jaa, tenk om hun er her allerede om 2 uker <3 <3 Hope so :)

  2. Så spennende! Synes ikke det er lenge siden det kom på bloggen at du er gravid, tiden går så fort :D Gleder meg og følge med ^^,

    • Ja, ikke sant? Det føles faktisk ikke så lenge siden for min del heller :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: