Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

3 uker igjen

Heisann, da var det plutselig helg igjen. Jeg føler for så vidt at dagene snegler seg avgårde, venter bare på at lille skal komme, men når jeg tenker at det allerede er helg igjen kan det ikke ha gått så veldig sakte likevel. Jeg prøver jo å fulle dagene med mye forskjellig slik at jeg ikke blir gående hjemme hver dag. I dag har jeg og mamma vært en tur i Haugesund, og fått handlet inn de siste tingene på handlelisten, i tillegg til litt småting til meg selv.

Tenkte det var på tide med noen nye bilder av magen, det er tross alt ei stund siden jeg har vist den nå. Jeg tror egentlig ikke at jeg har vokst noe særlig etter vi tok gravidbildene, siden magen bare synker ned nå, men kanskje litt gøy å se likevel? I dag er det uansett akkurat 3 uker til termin, (la meg slippe å vente helt til da…).

IMG_3932 IMG_3952

I kveld er det endelig klart for oppstart av Klippen Ungdom igjen, og det skal bli utrolig gøy å se og være med alle igjen. Det er jo spesielt spennende denne høsten ettersom det faktisk er David som for øyeblikket er ansatt i ungdomsarbeidet. Ønsker dere alle en fin fredagskveld, og har du ingen planer og er i nærheten er du hjertelig velkommen til Klippen (mer info her).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “3 uker igjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: