Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

2 weeks

Det er sant som alle sier: de siste ukene i svangerskapet går veeldig seint. Jeg går konstant rundt å tenker på lille, nesten som jeg er i mi egen lille boble. “Tenk om hun kommer i dag!” Det hadde vært no det. Frem til nå har jeg hatt en oppdatering om svangerskapet i måneden, men siden det er så kort tid igjen tenkte jeg å holde en oppdatering nå også. Krysser fingrene for at dette er siste svangerskapsoppdatering, at jeg slipper å gå over termin.

esterdavid15

Foto: Krist.in Design  – bildet ble tatt for en måned siden.

Termin: Om bare 2 uker, 11. september.

På vei:  I dag har jeg vært gravid i 38 uker + 3 dager, uke 39.

Kjønn: Jente ♥

Bestemt navn?: Navnet bestemte vi for lenge siden, gleder meg til å dele det med alle venner og kjente.

Aktivitet innenfra: Prinsessa er aktiv hele dagene, men siden det ikke er så god plass lenger har de forandret seg en del. Jeg har hatt en del nedpress, og hun har delvis festet seg. Men i følge jordmor trenger ikke det å bety at jeg slipper å gå overtid. Så vi får krysse fingrene!

Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp 11 kg, men har en del vann i kroppen for tiden, så jeg vil tro jeg har gått opp mer nå.

Barnerom: Barnerommet kan dere se her, men det skal ikke være i bruk de første månedene. Nå står sengen hennes på soverommet vårt, klart for at lille skal komme.

Innkjøp til babyen:  Nå har vi fått alt vi tenker er nødvendig i hus, så jeg satser på vi ikke har glemt noe viktig.

esterdavid26Foto: Krist.in Design

Strekkmerker: De siste dagene har magen sunket en del, og da har jeg fått noen strekkmerker på sidene, men ikke på selve magen.

Plager: Jeg har hatt noen smerter i benet, som jeg regner med kommer av at lille presser på noen nerver. Utenom er det bare den tunge magen og vann i kroppen som er de største plagene, med andre ord ikke mye å klage over.

Noen matkikk: De siste dagene har jeg faktisk ikke hatt lyst på noe som helst, samtidig som jeg hele tiden har lyst på noe godt. Evig dilemma!

Om fødselen: Fødselen tar jeg som den kommer, ikke noe jeg kan gjøre til eller fra uansett, og noen fødselsangst har jeg ikke, så det skal nok gå fint.

Tungt?:  Magen blir bare tyngre og tyngre for hver dag nå, kjenner det spesielt godt når jeg skal reise meg eller snu meg i sengen. Hun er jo tross alt rundt 3 kg nå.

HumørHumøret har vært bra i det siste, ingen spesielle humørsvingninger.

Neste kontroll: Jeg var hos jordmor på onsdag, og skal (forhåpentligvis ikke) igjen 7.september.

 

For å lese tidligere oppdateringer kan du gå inn på kategorien Svangerskap.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “2 weeks

  1. iiik, det e så spennande :D glede meg te å hørra navne! love u <3

    • Hehe, ja glede meg til å hørra reaksjonen på navnet ;)

  2. Lykke til! Og nyt all søvn du kan få før ho kommer :)

    Jeg var hos jordmor noen timer før fødselen min startet og da var ikke hodet festa, så jenta di kan komme når som helst selv om hodet ikke er festa skikkelig :)

    • Jeg får håpe at det skjer med meg også da ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: