Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

I den lille sengen

Sponset produktIMG_4615IMG_4620 IMG_4622 IMG_4623

Dere husker kanskje at jeg tidligere skrev om det fine babynestet som Mari Angelica har? Og det er jo bare så kjekt. Hun ligger i det i sengen sin, men om morgenen når vi bare skal sløve litt lenger får hun som oftest ligge mellom meg og David, Jeg hadde aldri våget å legge henne mellom oss uten ett nest, da verken jeg eller David sover i ro. (Det nederste bildet fant jeg på kamera da jeg skulle legge bilder inn på dataen…). Nestet er fra lille verden, og jeg må bare anbefale det på det sterkeste, så fint og praktisk!

Husk å delta i trekningen av fine mobildeksel og cover til mac og iPad!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

7 Comments on “I den lille sengen

    • Satser på at hun sover like godt som mammaen sin på natta og snart :P

  1. Så nydelig hun er <3 Og så fint babynest! Selv sydde jeg ett i barselgave til tanten og onkelen til ektemann min tidligere i sommer og har fått hørt at det har blitt godt brukt :D Så disse babynestene tror jeg absolutt er gull verdt! Ikke bare for foreldrene men også for barnet som føler en ekstra trygghet å kunne ligge litt trangt som det er vant med fra morsmage etter å ha kommet ut til en stor og ukjent verden :)

    • Så snilt av deg å lage ett da :D Jeg har fortsatt til gode å høre noen som er misfornøyd med å ha kjøpt/lagd ett nest. Det er jo som du sier så godt for både foreldre og babyen selv :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: