Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Så stor var jeg

12019150_10153726786310681_598315786_o God kveld til dere! Jeg forstår ikke hvor dagene blir av for tiden, jeg føler ikke jeg får tid til å stå opp før det nesten er leggetid igjen. Nå begynner jeg å forstå hvorfor de sier at en må huske å nyte dagene når lille er så liten, plutselig er hun vel konfirmant… Skal bli gøy å måle og veie henne neste gang, føler hun har vokst en del allerede. På mandag veide hun 3150gram, og forrige torsdag 3080, så det er tydelig at hun hvertfall legger på seg nå.

Da Simon og Kristin var her i forrige uke tok vi som sagt litt bilder av Mari Angelica, og ett av dem var dette. Kristin har i etterkant lagt på teksten i photoshop, noe som jeg synes ble utrolig kult. Eller hva? Jeg har sett mange lignende bilder på blant annet Pinterest, hvor det er blitt gjort litt på samme måte med lengde, vekt, dato og klokkeslett. Jeg synes det blir en kul effekt, litt annerledes. Ble det ikke kult da? 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

7 Comments on “Så stor var jeg

  1. fineste lille <3 Synes det ser ut som om hun har vokst mye på snapsene du sender også jeg – gleder meg til å se dere igjen i helgen! Heldigvis tar vi masse bilder slik at vi har noe å vise i konfirmasjonen !

    • hehe, det kommer til å bli noen lange bildefremvisninger :P Gleder oss til dere kommer også :D

  2. Kult og annerledes :)
    Må notere meg denne ideen bak øret til min lille prinsesse kommer :)

    • Du får gjøre det, gøy å gjøre noe litt annerledes :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: