Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Giveaway: Babynest

Sponset produktgiveawaynest (1)

I samarbeid med Lille verden får jeg lov til å dele ut ett babynest til en av mine lesere. Dette er en utrolig fin premie, og jeg vil derfor anbefale alle som har små elller venter en liten skatt til å delta. Ett babynest er jo en superfin gave også.  Vi er bare så fornøyde med vårt nest. Du kan lese hva jeg har skrevet om nestet tidligere her og her. Premien er av modellen Lille Verden.

Delta i konkurransen ved å like siden min på facebook, i tillegg til å kommentere under innlegget, eller på Facebook. (For ekstra vinnersjanse kan du kommentere begge steder).

Du kan også delta på Instagram, @esterdahl.

IMG_4620 IMG_3875

Vinneren trekkes søndag 18.oktober!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

36 Comments on “Giveaway: Babynest

 1. Såå hyggelig å kunne dele ut det! Babynest er så praktisk og koselig å ha!!

 2. Det hadde vert kjempe kjekt me et nest t den nya sesså ?

 3. Vi venter ei lita jente i midten av november og ønsker oss babynest ❤

 4. Hadde vore super te lille bror så komme i slutten av denne mnd ;-D

 5. Eg e med:) kjempe lyst å vinna:) venter ein liten prins 05/12 så det hadde vert upperligt å vonne t han:)

 6. Åh, ja takk! Er med her, facebook og instagram :D

 7. Jeg er med! Liker selvsagt facebooksiden din :) Det ser så utrolig behagelig ut for di små med slike nest. Er på jakt etter et selv, til lillegull som kommer i februar. Hadde ikke vært feil om jeg kunne vunnet et av de fine fra Lille verden :) Krysser fingrene :)

 8. Ja takk! Venter en prins i slutten av desember ;-)

 9. Ååå, dette står øverst på ønskelista til lillesøster som er ventet på mars?

 10. Hadde vært genialt å vunnet et nest til mitt første tante barn som kommer på nyåret. Har selv hatt et slikt til min sønn, og det er fantastisk.

 11. Hei. Jeg er bestemor i Dubai. Hjemme i Kristiansand har jeg både datter og sønn som begge venter barn i begynnelsen av desember. Min datter har en sønn fra før, men for min sønn blir det førstemann. som bestemor har jeg lyst å gi dem alt. Vet den ene allerede har fått baby nest i babyshower, men den andre har et stort ønske om å få dette i gave. Hadde vært moro å være så heldig å vinne et – men gjør jeg ikke det skal en nok få ordnet et nest til den det gjelder :)

 12. Fin og flott gave ? vet noe som hadde blitt veldig glad ?

 13. Jeg vil veldig gjerne være med i konkurransen??Tvi tvi

 14. De er så fine… Minisøster hadde ligget godt i denne!

 15. Herlig blogg . Åååh så fin håper jeg vinner ?

 16. Jeg er med!?? Håper jeg vinner et nest til lille jenta mi?

 17. Ja takk, blir snart tante igjen å den hadde vært superfin:D

 18. Åååååååååååh så nydelig! :) Og for en vakker liten skatt du har! :)
  Har selv en liten prins som heter Eliah, og ønsker veldig å vinne babynest! :D :D
  Krysser alle fingre og tær! <3

 19. Så utrolig fint, praktisk og smart! :D
  Ønsker å vinne til pappa sin lille bestevenn! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: