Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Nachos av søtpotet

I dag vil jeg dele en superenkel og veldig god middagsrett med dere. Silvia tipset meg i helgen om søtpotetnachos, og da måtte jeg nesten prøve det ut. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har fått til å bruke søtpotet før, men dette var virkelig godt. Jeg er egentlig ikke så veldig stor fan av nachochips, og da ble jo dette en super vri for min del.

Eneste forskjellen fra vanlig nachos er at du deler opp søtpoteten i skiver, og legger det på brettet i stedet for chips, før du topper med kjøttdeig og ost. Jeg vil anbefale å bruke to søtpoteter, da jeg syntes det ble litt lite smak av søtpotet i forhold til kjøttdeig med bare en. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 20 minutt. Det er nok godt med noe salat til óg, men det kom jeg ikke på før jeg hadde det i ovnen, og da var det eneste mais jeg hadde på hus. Jeg får heller huske det til en neste gang.

søtpotetnachos (1)

Tips til helgens kos! Har dere forresten andre retter som søtpotet passer til?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

7 Comments on “Nachos av søtpotet

  1. sykt digg! eg bruke egentligt søtpotet te alt eg, haha.. kylling, kjøtt ;)

    • Hmm.. kanskje jeg får teste ut det også da :P

  2. Søtpotet er sykt digg å lage “pommes frites” av. Lag passlige biter å ha litt olje og godt med salt og pepper på, ha de i ovnen ca. 20 min på 225-250 grader. Digg i lag med kylling, biff osv???

  3. Elske søtpotet og søtpotetnatchos<3 men eg bleie å laga potetmos av søtpotet og ha til laks, eller steika de i båten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: