Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Giveaway: Personlig almanakk

I samarbeid med Personlig almanakkgiveawaynov15 (1)

I dag har jeg brukt morgenen på å planlegge litt fremover, med tanke på julehandel, kos og alt som må gjøres før jul. Desember har alltid så mye gøy å tilby, og jeg bare gleder meg over å faktisk få lov til å nyte hele desember uten eksamensstress og skole. Men selv om jeg er hjemme hele tiden, er det faktisk vanskelig å få tid til juleforberedelser, men jeg krysser fingrene for litt etter litt.

Jeg er så heldig å få lov til å dele ut enda en personlig almanakk til mine lesere. Som jeg har fortalt opp til flere ganger tidligere er jeg helt avhengig av min almanakk, og det har jeg vært i mange år allerede. Helt siden 2009 har jeg brukt personligalmanakk sine almanakker, og jeg har ingen ting å klage på, super service og rask levering, og ikke minst super kvalitet og fine bilder.

IMG_5643

For å vinne må du like FACEBOOKSIDEN min og legge igjen en kommentar under innlegget. For ekstra vinnersjanse kan du også delta på instagram, du finner meg som @esterdahl. Vinneren trekker jeg på søndag, 29.november

For inspirasjon og idéer til eget oppsett kan du følge personlig almanakk sin facebookside, og instagramprofil.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 Comments on “Giveaway: Personlig almanakk

  1. Jeg eeeelsker deeee almanakkene!!!! ❤️ Vil gjerne vinne! Hihi

  2. Ønsker meg veldig en sånn ti jul.krysser fingrene :)

  3. Jeg vil veldig gjerne være med i konkurransen! :-)

  4. Jeg er med! Elsker de almanakkene. Beste som finns! Ser jeg trenger ny før lillemor blir født <3 Er nok lurt slik at man kan holde styr på ting i ammetåka :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: