Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

12 weeks

IMG_5656

Lille gullet mitt ♥ I dag har du rukket å bli hele 12 uker gammel!

Mari Angelica utvikler seg så mye for hver dag nå, alt fra hva hun får med seg, til at hun klarer å leke selv. Når hun ligger på magen holder hun hodet lenger for hver dag, før hun blir sliten og trenger hvile. Du kan tro jeg er stolt når vi ligger på gulvet og leker.

IMG_5709 IMG_5811 IMG_5774 I dag er det Thanksgiving, og i å vi har bestemt oss for å markere det med middagsbesøk her i kveld. Det skal bli så koselig, vi får faktisk babybesøk også. Noen flere som skal markere dagen? Eller samler dere krefter til storhandel i morgen på Black Friday?

Husk å delta i trekningen av en personlig almanakk her!!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “12 weeks

 1. Så søt hun er! Vår lille Daniel er også 12 uker i dag – skjønner ikke hvor tiden blir av!
  Her i Bergen er det helt grusomt vær, så vi har ikke vært ute i dag og skal hvertfall ikke ut nå! Håper på bedre vær i morgen slik at vi får oss en trilletur. Tenker å holde meg langt unna butikker og kjøpesentre hvertfall. Er ikke så glad i å gå i tjukke folkemasser… Da er det bedre å gå tur, og heller slappe av hjemme. Fredag i morgen, så skal lage taco og kose oss på kvelden.
  Jeg er ikke så fan av å markere dager som ikke er gammel tradisjon i Norge, så vi markerer ikke Thanksgiving. Men advent og jul skal vi markere og feire. Gleder oss til det!

  Ha en fin kveld med søte snuppa di.
  Klem fra Christine

  • Så gøy at de er født samme dag :) Vi fikk trillet en liten tur igår, men shoppingen ble fra sofakroken ;) Ha en fin dag selv ;) Takk for koselig kommentar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: