Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Ønskeliste: Mari Angelica

For en stund tilbake lovet jeg å dele ønskelista til Mari Angelica, men ettersom jeg ikke har så mye tid til blogging for tiden har det rett og slett blitt nedprioritert, men nå har jeg fått samlet noe av det som står på hennes (min) ønskeliste.

ullergull (1)1. Heldress fra Hust & Claire 2. Bukse fra Hust & Claire 3. Buksedress fra Mole 4. Body fra Hust & Claire 5. Jakke fra Lillelam 6. Bukse fra Joha

Nå som vi har gått inn i vintermånedene er alltid ull gull, spesielt nå som lille spiser på fingrene sine hele dagen lang, det blir jo så vått over alt. Derfor har jeg som oftest ull på henne, og spesielt når vi skal ut, hvis ikke blir hun så kald! Alt av ull er egentlig på ønskelisten, men spesielt fine bodyer som kan brukes både til kjoler og til hverdagsbruk. Jeg liker spesielt godt Hust & Claire sine, ettersom de faktisk kan vaskes på vanlig program og i tørketrommel.

Kjektåha (2)

  1. En vinterdress tenkte jeg egentlig var unødvendig siden hun er så liten, men vi har funnet ut at vi ønsker å ha henne ute uten vogn, og da må vi nesten pakke henne godt inn.
  2. Selv om lille ikke begynner med fast føde med det første, er det likevel ikke mange månedene til, og da er det jo litt gøy med ett lite fint barneservise som er hennes.
  3. Noe leker kommer det til å ligge i stuen fremover, og da er det kjekt med en fin oppbevaringskurv
  4. Mest sannsynlig må vi kjøpe en ny bilstol før hun blir ett år, og da er det jo ganske smart å ønske penger til dette, siden det er så pass dyrt.
  5. Disse grå/rosa og hvite/rosa smekkene er jo så smarte, med biteleke i tuppen.
  6. En musikkuro er jo så koselig og beroligende, og denne var jo bare så søt.
  7. Vi har utsatt å kjøpe babygym til jul, men jeg tror Mari Angelica er mer enn klar for å få seg en nå. Hun koser seg allerede så mye på leketeppet sitt.
  8. Smokklenker er spesielt en nødvendighet her i huset, ettersom det er hundepels på gulvene, og hva er vel da bedre enn å ha ett par fine å velge mellom? Den med perler finner du her, og den med sky her.

Hvis dere har noen tips om ting som en bør ønske seg til den første julen er det bare til å rope ut i kommentarfeltet! Og til dere som også har små å kjøpe til håper jeg det var til litt inspirasjon.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Ønskeliste: Mari Angelica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: