Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Årets juletre

Nå som det bare er noen få dager igjen til jul, var det på tide å få inn juletreet i stua, og finne frem all den fine juletrepynten. Det passet perfekt å finne det frem i går, før vi fikk besøk til julemiddag senere på dagen. Så nå er all julepynt fremme, og det har blitt skikkelig julestemning, med lukt av gran, klementiner og stearin.

IMG_6461 IMG_6472 IMG_6484 IMG_6487

Lille frøken ble veldig fasinert av det fine treet, alle lysene og de fine glinsende kulene. Det skal nok bli travelt å holde kulene på plass neste år tenker jeg.

IMG_6495 IMG_6502 IMG_6509

Begynner dere å nærme dere klar til jul? Merker at jeg har satt forventningene til juleforberedelser lavere enn tidligere år, jeg har til og med ikke bakt en eneste kake, eneste pyntet pepperkakehuset. Selv om jeg elsker å bake julekaker, blir det litt stress med lille, så det tror jeg rett og slett får vente til neste år. Da kan jeg kanskje heller ha en liten bakehjelper?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 Comments on “Årets juletre

  1. Så koselig det er hos dere, og juletreet var kjempe fint :D Selv har jeg stresset veldig lite til jul i år, siste julegave laget jeg i dag og ikke alle pakkene er pakket inn enda heller :) Jeg har bakt 3 sorter kaker, men hadde i grunn ingen plan om å bake noe. I tillegg har vi fått smultringer av mormor og mofaren min og lefese av mormoren og morfaren til mannen min så vi lider ingen nød ;)

    • Nå skal sant sies, jeg klarte faktisk ikke å la være :p bakte både pepperkaker og julemenn i kveld <3 men det får bli med de tror jeg. Herlig med god hjelp da :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: