Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

4 måneder

IMG_6735 IMG_6753 IMG_6774 IMG_6780Tenk i dag er lille prinsessa vår 4 måneder! Så stor, så aktiv og så herlig. Det er ikke  mye ro i hun her, hopp og sprett, og smiler rundt så og si hele tiden. Føler meg så utrolig heldig som har lille Mari Angelica til å berike dagene med. Prinsessa vår ♥

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “4 måneder

 1. Hei, Ester!

  Lurer litt på hvilke soverutiner dere har på Mari Angelica (tenker da både på dagtid og kveldstid)? Har selv ei lita jente på snart 4 mnd, men vi finner liksom ikke helt balansen på sovinga… Med storebror på 2,5 år, gikk soverutinene seg til i det han bikket 3 mnd, mens denne lille frøkena er ei litt “hardere nøtt å knekke”, som man så pent sier… Hihi. ? Av og til hjelper det å høre hva andre med barn på samme alder gjør.

  Ellers syns jeg det er veldig koselig å lese bloggen din, har fulgt deg gjennom svangerskapene våre og nå våre vakre døtres utvikling.

  Klem fra meg og min lille. ??

  • Så gøy at vi har like gamle jenter :) Vi er nok ikke akkurat prakt eksemplaret når det kommer til søv og søvnrutiner. Vi har ikke jobbet så veldig før nå etter jul. Hun må (nesten) alltid busses i søvn, og vil helst ligge på armen min i løpet av natten. Så siste del etter mating på natten hender det alt så jevnt at hun ligger i vår seng. hun sovner sent, men sover også ofte lenge på formiddagen. På dagen får hun sove når hun vil.

   Klem til dere fra oss <3

 2. Hei igjen!

  Tusen takk for svar. Det høres ut som om våre jenter er ganske like i søvnen… Men etter at jeg skrev den forrige kommentaren har lillemor begynt å sovne kl. 20 for natten, med 2-3 måltider før hun står opp i 9-10-tiden. Hun må også bysses i søvn noen ganger, men som oftest sovner hun av seg selv, hvis jeg ligger vedsiden av henne i senga vår. Hun nekter å sove i sin egen seng, så her samsover vi (inntil videre).

  Tror egentlig ikke at det er noen grunn til å stresse med søvnen. Vi praktiserer også at hun sovner når hun vil på dagtid, og så har hun funnet ut at det er godt å legge seg tidlig på kvelden selv. De er jo små kun en gang. ??

  Ønsker dere en fin dag videre! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: