Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Årskavalkade – Del 1

I år hadde jeg egentlig ikke tenkt å lage kavalkade fra året som var, men ombestemte meg siden det tross alt er ett år som jeg ikke kommer til å glemme. For akkurat ett år siden i disse dager fant vi ut at vi skulle bli stolte foreldre i løpet av det kommende året, og det har vært så spennende – å kjenne hvordan det er å være gravid, og ikke minst møte lille Mari Angelica. Jeg har delt opp året, og tar først fra januar til og med april. IMG_2411

Januar – April

De første månedene var det ikke så mye som skjedde her på bloggen, lite visste dere om at det var på grunn av svangerskapskvalme. Men tross kvalme, og senere bekkenplager, drog vi flere ganger til fjellet. Vi startet året med nyttårsfeiring på hyttetur, senere var vi 3 ganger på Hovden og en gang i Sauda. Sistnevnte ble siste gangen jeg gikk langt på ski – den kjente jeg godt i bekkenet. I april fikk vi også endelig se lille mirakelet vårt, og fikk vite at vi skulle få oss ei lita jente. Kan tro jeg ble glad da alt såg ut til å være bra med lille!

IMG_1311IMG_3126snømannolaf1IMG_1768IMG_1749IMG_1775

Del 2 kommer nok om noen dager, jeg har valgt bort bilder av den voksende magen, og tenkte jeg kunne dele de i ett eget innlegg. Er det interesse for det?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “Årskavalkade – Del 1

  1. Komme aldri te å glemma den hovden turen når dåkke kom å fortalte at du hadde blitt gravid!! Hihi eg blei skikkelig rørt og satt ut! Tenk at hu e 4 mnd nå ;o <3

    • Det gjør nok ikke jeg heller❤️ helt merkelig å tenke at for ett år siden visste vi ikke om henne :p

  2. wii, gøy å samle sammen året! For et bra år 2015 var! Og eenda bedre med 2016 med lillegull og allting !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: