Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Varm sjokolade

IMG_6847Koskakao (1)IMG_6850

I kveld dro jeg og David med oss både vogn og hund en tur ut en runde før det blir sengetid. Da vi endelig kom oss ut begynte det faktisk å drysse fra himmelen også, perfekt vinterøyeblikk. Det kom faktisk flere centimeter med snø, bare på den lille stunden vi var ute. satser på det kommer noen cm til, slik at det blir skikkelig med snø her på øya også.

Etter en herlig og frisk tur var det deilig å krype opp i sofaen, med kosesokker og en god kopp kakao. Det må faktisk til for å få den skikkelige følelsen av vinter. Flere som er enige? Ønsker dere alle en fin start på ny uke!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One Comment on “Varm sjokolade

  1. Så koselig :D Her har det snødd og snødd det siste døgnet og det har vært helt kaos på veiene, etter flere anbefalinger turte ikke jeg å kjøre til skolen i dag, men greit å slappe av litt hjemme og :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: