Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

This is me

Jeg tenkte det kanskje var på tide at dere får vite litt mer om meg. Selv om dette er en personlig blogg kommer langt fra hele meg frem.  derfor har jeg nå samlet 20 fun facts om meg selv, og jeg tror faktisk at det er ganske få som vet alt her, kanskje ingen. Så her har dere meg!

Wsw3iT_xD28qGdL5DWA6AcBrM4OQ7YlO-8XoCX_ChK4,RLSZ9_5ahzNxJEKMBV-0y23TM_6X_bsUWeUkLNIwEZ4,0N0umzpa6YKcvHKhH9DINmBt2SNRwKMtvc3VSHnI0qs,I7HxaZRyuwgd-erCyv3ql697Q93Pg9wNG4aBEcP9uY4

20 fun facts om meg

 1. Er utrolig grisete når jeg lager mat, forstår ikke hvor alt kommer fra.
 2. Hater å kjøre bil i rushtiden
 3. …hvis jeg kjører selv (på andre tider av døgnet selvsagt) kobler jeg ofte ut hele verden og får litt me-time.
 4. Jeg går veldig sjelden ut med bosset, hvis jeg gjør det føler jeg meg superflink – haha! Prøver å bli flinkere!
 5. Jeg foretrekker å ringe i stedet for å sende melding, det tar jo såå lang tid å vente på svar.
 6. Ja, jeg er VELDIG utålmodig. Kan ikke alt bare skje med en gang?
 7. Jeg er veldig glad i å synge, og har sunget i kor fra jeg var helt liten til for bare noen år siden.
 8. Hver 17.mai savner jeg å spille i korps, det blir faktisk et ganske sårt tema rett rundt 17.mai.
 9. Kornetten min (som jeg fikk da jeg var 10 år) drar jeg frem rundt jul og 17.mai (nesten) hvert år for å få rett stemning. Savn!
 10. Jeg er så og si alltid i godt humør!
 11. Liker ikke å legge meg nydysjet, det klør sånn… for ikke å snakke om den fantastiske frisyren som blir resultatet neste morgen.
 12. Sjekklister og handlelister er såå gøy å lage, men det er ikke så veldig sjelden jeg dropper å bruke dem. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har laget handleliste som jeg ikke bruker!
 13. Jeg er veldig rotete – takk og lov for at jeg har en ryddig mann.
 14. Gensere som er trange å dra over hodet er helt forferdelige. Det gir meg en klaustrofobisk følelse, og jeg må ta meg sammen, puste dypt inn og kanskje telle til tre før jeg prøver å ta av genseren igjen. Skjer som oftest hvis jeg har glemt noen knapper.
 15. Da jeg var liten gikk jeg på ridekurs, og jeg får lyst til å ri hver gang jeg ser en hest, noe som ikke er så alt for sjelden da vi bor på landet…haha
 16. Jeg klarer aldri å kaste blader/magasiner – tenk om jeg kanskje, hvis om at jeg en gang vil se i dem. Kommer nok aldri til å skje!
 17. Hvis jeg har mye som må bli gjort blir det ofte at jeg bare sitter å ser på sjekklisten, som jeg selvsagt har laget, i stedet for å gjøre alt som står der.
 18. Jeg og Mari Angelica tar mange selfies hver eneste dag – det kan de som har meg på snapp skrive under på.
 19. Jeg må være den største vinglepetteren jeg kjenner. David må ofte bestemme hva jeg skal spise når vi bestiller mat, spesielt takeaway.
 20. Jeg bruker alltid lang tid på badet når jeg skal dysje, forstår ikke hvorfor og hvor tiden blir av, det bare skjer.

Skriv gjerne 3 ting om deg selv i kommentarfeltet, så kan jeg bli litt bedre kjent med dere også!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “This is me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: