Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

En aktiv livsstil

IMG_5033

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg liker veldig godt å være ute i aktivitet, men nå som jeg har tid og mulighet prøver jeg å være så aktiv som mulig. Dere som har meg på snap begynner vel å bli ganske lei av ut-på-tur-snaps nå, hehe. For meg er det ikke akkurat noe vanskelig å komme seg ut om dagen, da Mari Angelica sover best i vognen, i tillegg til at jeg får frisk luft, mer energi og aktivitet. Med andre ord bare pluss og pluss. Eneste minuset er at det blåser så veldig her ved kysten.

Målet mitt er å være så aktiv som jeg klarer i hverdagen, det er det jeg liker best, jeg er ikke så veldig glad i harde treningsøkter, spinningsaler eller ballsport. Bare det å ikke ligge på latsiden, men komme seg ut, danse litt på stuegulvet og hoppe opp og ned til litt musikk sammen med Mari Angelica. Det viktigste av alt når det kommer til aktivitet og trening er å finne det en liker best, det som gir noe mer enn bare en trent kropp.

IMG_5017

Nå for tiden trener jeg faktisk på treningssenter med Mari Angelica, på mor & barn trening. Jeg vil legge ned litt ekstra trening nå i etterkant av graviditeten, for å komme meg tilbake der jeg var. Men mest sannsynlig, hvis ikke interessen endres underveis,  kommer jeg nok ikke til å fortsette med saltrening i ettertid. Det får heller bli noen enkle øvelser på stuegulvet viss motivasjonen for styrketrening skulle melde sin ankomst .

Jeg synes det er så mye fokus på hvordan en skal trene, og at en helst må trene så og så mye styrke i uken, og helst så og så mange høypulstreningsøkter. Men det viktigste er jo bare å være i aktivitet! For ett år siden fikk jeg aktivitetsarmbånd til jul, og det hjelper meg sånn i hverdagen. Det gir beskjed viss jeg bør bevege meg, og viser hvor mange prosent av anbefalt aktivitet jeg har gjennomført i løpet av dagen. Ett slikt armbånd er absolutt en investering! Anbefales på det sterkeste!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “En aktiv livsstil

  1. Er så enig med deg at det viktigste er å være i aktivitet, selv trener jeg mye pilates hjemme på stuegolvet. Men om jeg får skikkelig lyst til en skitur i skogen, eller joggetur ute i frisk luft så er det ingenting i veien for å gjennomføre det istede for :)

    • Så flink du er :D Jeg kunne nok med fordel hatt litt flere økter hjemme på stuegulvet, men det får bli når jeg har lyst og energi til det ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: