Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Den første grøten

IMG_8169IMG_8203IMG_8221IMG_8226

I dag har lille fått sin første smak av grøt, jeg har hele tiden tenkt at jeg skulle vente til hun ble 6 måneder, slik som Helsedirektoratet anbefaler. Men nå er jeg faktisk så lei av gulping at jeg prøver grøt – og satser på at det har en positiv effekt. Hun er jo faktisk 6 mnd om bare ett par uker, så da kan det vel ikke ha så veldig mye å si i forhold til om vi startet om 2 uker.

Grøten ble i alle fall tatt godt i mot. Hun smattet godt på skeien så jeg vil tro det ikke tar så lang tid før hun venner seg til konsistensen og kan spise mer enn ett par små skeier. Håper og ber om at hun skal tåle grøten, slik at hun ikke får veldig vondt i magen – så langt er alt vel!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 Comments on “Den første grøten

  1. Ikke tenk på 6 mnd regelen, barnelegene anbefaler å gi fast føde allerede fra 4 mnd, og det er bare til å pøse på med alle mulige ting for å forhindre matallergier, så lenge det er most ?? Lille Mari Angelica er så søt!! Og bloggen din er så fin!

    • Godt å høre ;) Mange forskjellige meninger om den første maten :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: