Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Roadtrip – USA

Kveldene går for tiden i å planlegge årets ferie. Vi skal nemlig på roadtrip i USA, og da er det tross alt litt forskjellig som må på plass av hoteller og lignende. Jeg er så veldig klar for sol og varme nå, det skal bli så ubeskrivelig deilig. Vi har sett frem til denne ferien ganske lenge allerede – det er noe i det å kunne glede seg til noe. Men kjenner jeg blir litt nervøs også da, vi skal jo tross alt reise helt til USA med Mari Angelica, håper frøken aktiv ikke forstyrrer alle i flyet.

USA (1)

Vi reiser til Atlanta, og kjører ned til Orlando og Miami, så det kommer til å bli såå gøy! Noen som har vært noen av stedene før? Kom gjerne med tips til hva vi må få med oss. Eneste vi har tenkt at vi skal er på Orange Conferance i Atlanta, og innom ett par menigheter, også må vi nesten i Disney World. Så det blir gøy! Utenom det er vel planen egentlig bare å ta det litt som det kommer med bading, sol, shopping og lignende. Noe vi absolutt må huske på med tanke på Mari Angelica forresten?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Roadtrip – USA

  1. Så spennende! Det går nok helt fint på flyet, så lenge hun får sutte på noe på vei opp og ned ;) Husk saltvannsoppløsning! Ellers tror jeg at jeg har en supergod pakkeliste som jeg fant på nett, kanskje du vil ha den? Vi har brukt den både da vi reiste til Kreta i fjor sommer og til Colombia i julen. Den er grei som et grunnlag og så kan man jo bare justere selv etter hva man vet man må ha med :) Er jo dere som kjenner lille Mari Angelica aller best <3

    • Ja, takk det hadde været supert :) regner med det er litt forskjellig å huske på :p

  2. Anbefale et digert akvarium i Atlanta, huske kje heilt ka de hette.. Åsså Coca Cola museet :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: