Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Den første tannen

I går fikk lille sin første tann! Kanskje ikke så merkelig at hun har slitt litt med å finne roen i helgen. Kan ikke rekne med noe annet! Jeg tenker bare på hvor vondt det er å få tenner – stakkar lille! Heldigvis har hun ikke fått noe feber, og det har egentlig ikke virket som hun har hatt vondt heller. Så det er bra! La oss håpe og be om at det går like fint med neste også.

IMG_8337IMG_8357IMG_8333 (1)IMG_8336IMG_8350

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Den første tannen

  1. Gratulerer med første tann :) Her fikk ikke lille A sin første tann før han rundet året hehe. Jeg har forresten lest at det faktisk er feberen (hvis de er syke/har feber) som trigger at tennene vokser og at de ikke får feber av at tennene kommer. Og jammen har vår mini fått nesten alle tennene sine etter en sykdomsperiode med feber :p Stakkars små, det skal ikke være lett!

    • Hihi, varierer veldig om når de tennene kommer har jeg fått inntrykk av. Helt ærlig hadde det vært litt fint om de ikke kom enda. Jeg har en anelse om at det blir litt vondt å amme :p morsomt at det er feberen som utløser tennene. Men kan godt være det er slik ;)

  2. Fine lille tante sin <3 Kanskje ikke så rart at hun har vært så sprellete i helgen da nei!

    • Nei, hun gjør ikke det. Hun kommer seg ikke opp til sittende uten at hun løfter seg i fingrene mine, eller åler seg ned fra fanget ;) men hun er utrolig stødig når hun sitter nå da. Må bare lære å sette seg opp selv. Noe sier meg at hun lærer å reise seg fra sittende til stående først – haha… Hun prøver ganske ofte å reise seg, men ikke fult så ofte å sette seg – blir så irritert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: