Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Pakke pakke pakke

IMG_3460IMG_3457IMG_3466

Nå nærmer avreise seg med stormskritt, og dagene går mye i planlegging og pakking. Selv om jeg kanskje ikke pakker 24/7, så er det i alle fall i bakhodet på meg hele tiden, så skriver jeg ned når jeg kommer på noe nytt. Jeg er utrolig glad i å skrive lister, og i slike tilfeller som dette tror jeg faktisk at det er en stor fordel, det er jo så utrolig mye en må huske å pakke når en har en baby med. Jeg forstår egentlig ikke hvordan vi skal få alt med oss en gang, men etter ett par runder klarer vi det nok håper jeg! haha… Satser bare på vi slipper overvekt allerede på vei ned – det skulle tatt seg ut.

Rop forresten ut i kommentarfeltet hvis det er noe jeg bare ikke må glemme til Mari Angelica (eller til meg for den del…).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Pakke pakke pakke

 1. Vi kom nesten nettopp fra USA, og dere har mye å glede dere til :D hvor skal dere?

  Jeg ville ihvertfall tatt med grøt, middagsglass, solkrem, leker til flyturen, “flyørepropper” beregnet til baby, snacks til flyturen i tillegg til mat til lille :) du får med alt av væske til babyen på flyet. Både vann, melk, smoothie og slikt ;)

  Du får kjøpt middag til baby der, men er annerledes enn her i Norge :) Lukas likte det meste, men ikke alt. Lignet mer på “Fjordland mini” enn babymat :P
  Masse forskjellige fruktpuré ol. til de små der :) grøt får du ikke kjøpt i USA :) vi fant det ikke ihvertfall. Ellers vil jeg anbefale og ta meg vognen inn på flyplassen. Vi kunne ihvertfall bare levere vognen da vi gikk ombord i flyet, og fikk den utlevert med en gang vi landet :)

  God tur :)

  • Åå❤️ takk for mange gode tips :) vi reiser til Atlanta, og skal kjøre nedover Florida ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: