Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

World of Coca-Cola

IMG_3943 IMG_3956 IMG_3958 IMG_3971 IMG_3978 IMG_3983 IMG_3997

Så glad som jeg er i Cola, måtte vi nesten ta turen innom World of Coca-Cola, når vi først er i Atlanta. Det er ett museum hvor du kan få se mye forskjellig fra historien til Coca-Cola. Vi fikk faktisk utdelt både hver vår cola i det vi gikk inn, og i det vi gikk ut, i tillegg til at det var gratis prøvesmaking/ta så mye du vil av utallige ulike sorter, inkl. Coca-cola i den ene avdelingen. De insisterte faktisk på at Mari Angelica måtte få sin egen Cola som en suvenir der fra, det sto tross alt World of Coca-Cola på etiketten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “World of Coca-Cola

  1. Hei! Har et spm som ikke har med dette innlegget å gjøre, men håper du har mulighet til å svare uansett:) Ser at dere kjøpte Emmaljunga edge duo, den samme har vi, men ser nå (selv før babyen er her) at det nok er lurt med en litt lettere/mindre vogn også. Hvilken vogn nr 2 har dere valgt? Når begynte du å bruke den? Syns du det har fungert greit å ha to ulike vogner?

    • Vi kjøpte også en lettere vogn allerede før hun ble født, for å ha i bilen, da emmaljungaen blir litt stor og upraktisk til det. Missforstå meg rett, jeg elsker emmajungaen , den er kjempe god ❤️ Vi kjøpte Easywalker June, som er utrolig liten, men byttet den nå ut rett før vi reiste i ei med større skygge og full liggestilling (kjøpte brukt, den er ikke i salg lenger) ;) jeg synes det er veldig greit med to, så slipper jeg å ta den inn og ut av bilen hele tiden, da vi bor såpass ut på landet at vi kjører ganske mye ;)

  2. Takk for svar! Selv om den ikke er i salg lengre hadde det vært fint å vite hva den dere har nå heter? Syns det er så vanskelig å vite hvilken vogn man skal velge som nr 2. Vil du anbefale Easywalker June el ble den litt liten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: