Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Fly med baby

IMG_3776 (1)IMG_3805


Det å fly langt med baby kan virke ganske så risikabelt, og jeg vet det er mange forskjellige meninger om en bør gjøre det eller ikke – både meg tanke på babyen og medpassasjerene. Jeg og David såg ikke det å reise med baby som noen hindring, mer som en utfordring. Nå er jo både jeg og David av den avslappede typen, tar det litt som det kommer, så jeg tror det hjelper oss en del. Jeg skal forresten ikke legge skjul på at jeg gruet meg på forhånd, men nå dagen liksom bare å håpe på det beste.

For oss gikk turen egentlig ganske knirkefritt, jeg hadde ikke trodd det skulle gå så fint. Vi var tross alt på flyplassen allerede før kl 8 om morgenen, for så å ikke være fremme på hotellet før nærmere kl 03:00 (norsk tid). Så det ble en lang dag, men med det snille sjarmtrollet vårt gikk det bare helt supert. Tror hun sjarmerte flere enn hun irriterte på flyet.   IMG_3752 (1)IMG_3785 (1) IMG_3786 (1)IMG_3791IMG_3800

Noen tips når du reiser med baby:
  • Ha med mye forskjellig snacks, vi hadde 2 stk fruktmos og en grøtmos, men kunne godt hatt med flere. Slike tuber er jo så supre, mye lettere enn å måtte dra på pulver til å lage grøt. Jeg var heldig med at jeg fortsatt ammer, så jeg ammet ganske mye i løpet av turen, slik at hun ikke skulle bli urolig, og for at hun skulle sovne lett. Vi hadde også med oss noen maispops – super underholdning.
  • Spør på forhånd etter å få seter hvor du kan få seng til lille. Den hengte de bare opp rett på veggen foran oss. – så greit å kunne å ha armene fri når lille sover. (Veldig greit med god plass til bena også, da kunne Mari Angelica leke litt på gulvet.
  • Ha med litt forskjellige leker, slik at lille kan få en etter en, og ikke blir helt lei med en gang.
  • Husk å ha med noen klesskift, vi hadde allerede brukt opp første skiftet på Sola – haha. Jeg hadde med to hele sett, men kunne nok hatt med i alle fall ett til – for å være på den sikre siden. Du vet tross alt ikke hvor mange skift en trenger.
  • Vi passet også på at hun fikk krype og utforske mest mulig på flyplassen – slik at hun ikke var så rastløs på flyet.
  • Vi hadde også med oss iPad med litt forskjellige barnefilmer som Teletubbies og Drømmehagen, men det trengte vi ikke siden det var skjermer på flyet. Men hadde vi vært uheldige med å få ett fly uten hadde det nok kommet godt med.
  • Prampack er forresten gull verdt! Vi sendte både vogn, reiseseng, en pose med fruktmos, 4 pk grøtpulver, våtservietter, stelleveske/babystol  og enda mer med denne. Ulempen med å sende mer enn vogn er at en ikke får penger igjen hvis vognen skulle bli ødelagt. Vi sendte en vogn vi ikke er redd for, så da var det ikke så farlig. Hvis vi skulle ha sendt alt det vi sendte med vanlig bagasje hadde det blitt mange kg og kostet oss mye. Men denne sendte vi gratis.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Fly med baby

  1. Ser for meg det va kjekt oppi den sengen hennas, hihi! Satse på det går like knirkefritt på veien hjem også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: