Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Den siste bloggposten

Dette er ett valg som har tatt overraskende lang tid å svelge, ett valg jeg har tenkt på lenge nå. Det kommer vel kanskje ikke akkurat som ett sjokk, ettersom forrige blogginnlegg var for en måned siden. Men jeg tenker at en blogg som har levd helt siden 2009 trenger en verdig avslutning – ett skikkelig farvel. Jeg har rett og slett ikke kreativitet, tid og energi til å fortsette bloggen lenger. Jeg synes faktisk det er utrolig trist selv, den har tross alt vært en del av livet mitt gjennom utrolig mye forskjellig. Jeg gikk faktisk 1.klasse på videregående når jeg opprettet bloggen. Gjennom bloggen har jeg på en måte hatt ei dagbok, men faktisk også til tider en unnskyldning for å måtte gjøre noe gøy – jeg måtte jo blogge om noe annet enn prøvelesing og andre kjedelige skoleting. Bloggen har følgt meg gjennom det meste: Skeisvang, forlovelse, bryllupsplanlegging, flytting, reiser, gjennom sykepleien, svangerskap og sist men ikke minst tilværelsen som mamma.

15696300_10155186111570681_648885594_o

Bloggen har vært med i mange kapitler i livet mitt, men nå kjenner jeg at den skal sluttes før neste kapittel starter. Vi har nemlig kjøpt oss hus som vi overtar allerede på søndag, da blir nemlig hverdagen enda travlere med sjonglering av oppussing på en allerede travel hverdag. I tillegg er jeg faktisk ferdig utdannet sykepleier til sommeren, som gjør at jeg lukker studentkapittelet også. Og siden det er start på nytt kapittel og snart avslutning på studenttilværelsen synes jeg også at bloggen kan få sitt siste innlegg.

Jeg håper dere alle har hatt ei fin tid sammen med meg og bloggen, og jeg håper selvsagt at dere vil følge meg videre på Instagram som @esterdahl – der blir jeg å finne videre fremover.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: